Názory čitateľov


Názory k článku:
Prinúti umelá inteligencia vlády radikálne zmeniť daňové systémy?

20. 10. 2017   Lolo
Ked tak nad tym uvazujem, pocitam a delim, tak si myslim, ze umela inteligencia, sice vlady neprinuti nic menit, ale danovy system vlady zmenia tak, aby ludia platili dane aj z nezamestnanosti. Dan z nezamestnanosti bude sice likvidacna, ale bude to nove, konecne riesenie.
Lacnejsie a ucinnejsie, ako koncentraky, alebo montovne pre otrokov.
27. 10. 2017   mario
V tom pripade to bude likvidacne pre vsetkych ludi a v konecnom dosledku aj pre umelu inteligenciu. Pretoze zvysenim nezamestnanosti sa zaroven znizi dopyt.
20. 10. 2017   Blind Man
Umelá inteligencia sama od seba urobí hrubé hovno! Aspoň najbližších 15 rokov to tak bude a potom to bude pokračovať ďalších 15 rokov.
20. 10. 2017   Majko
Prinúti umelá inteligencia vlády radikálne zmeniť daňové systémy? Prinúti umelá inteligencia vlády radikálne zmeniť daňové systémy?
Odpoveď na príslušnú otázku závisí od toho, pre koho umelá inteligencia pracuje, prečo umelá inteligencia pracuje, za čo umelá inteligencia pracuje, čo umelá inteligencia vytvára, čo s tím čo umelá inteligencia vyrába.
Prinúti umelá inteligencia vlády zaviesť základný príjem pre každého obyvateľa, ktorého prácu prevezme robot? Prinúti umelá inteligencia vlády zaviesť základný príjem pre každého obyvateľa, ktorého prácu prevezme robot?
Odpoveď na príslušnú otázku závisí od toho, pre koho umelá inteligencia vlády pracuje, prečo umelá inteligencia vlády pracuje, za čo umelá inteligencia vlády pracuje, čo umelá inteligencia vlády vytvára, čo s tím čo umelá inteligencia vlády vyrába, ak máme na mysli prvú otázku.
Odpoveď na príslušnú otázku závisí od toho, pre koho umelá inteligencia robota pracuje, prečo umelá inteligencia robota pracuje, za čo umelá inteligencia robota pracuje, čo umelá inteligencia robota vytvára, čo s tím čo umelá inteligencia robota vyrába, ak máme na mysli druhú otázku.
Najsamprv, zástancovia technológií hovoria, že viac ľudí sa v budúcnosti bude môcť venovať tomu, čo ich skutočne živý. Bude zrejme na každom zvlášť, ako využije poskytnutý čas a priestor na sebarealizáciu.
Na druhej strane, zástancovia technológií hovoria, že viac ľudí sa v budúcnosti bude môcť venovať tomu, čo ich skutočne baví. Bude zrejme na každom zvlášť, ako využije poskytnutý čas a priestor na sebarealizáciu.
Z čoho sa vytvoria zdroje na takéto schémy základného príjmu?
22. 10. 2017   ja
a ty si robot?
22. 10. 2017   Majko
Predchádzajúce vety, zmysel obsahu, nie je možné pochopiť rozmýšľaním, zmysel obsahu sa nedoručí bez čistého zámeru, bez číreho vhľadu. Aby sa čistý zámer a číry vhľad sprítomnil, musí byť vnímanie, teda priestor vnímania vyčistený, čo znamená "odmyslenie privlastneného myslenia". Takáto činnosť sa pokúša odstúpiť od premietaní predstáv, pojmov, poňatí, ideí, spôsobov, ktoré sa nosia so sebou privlastnením premýšľania, ukotvením domnievania sa. Sú to určité konvencie prostredníctvom ktorých komunikujeme navzájom, dávame zmysel nášmu svetu okolo nás, zvlášť v sociálnej sfére, skrz dohody, zmluvy, zhody, súhlasy ktoré máme, tie ukotvené v sebe a tie ukotvené s inými.
Za účelom podpory jasnosti komunikácie, za účelom podpory komunikácie jasnosti, sa učí odmyslieť si znečistenia. Nie je to len vecou ich odloženia mimo vnímania. Je to vecou ich dekompozície, ich dotazovania. Prv zmysluplného dotazovania, myseľ musí byť na dobrom mieste, spokojnej jasnosti. Umiestnením mysle do spojnej jasnosti, dívať sa na odstup v spokojnosti na nečistoty vláčené so sebou, spoj umožňuje zmysluplnú objektivitu: "Sú to skutočne nápomocné veci práve teraz?"
Zmyslom optiky je čírosť a jasnosť poznávania. Podobne, zmyslom dialógu, jest správny názor, na základe správnej optiky. Je to podobné, ako keď tu, sa uvedomenie vráti k zmysluplnosti, nasýti sa, usadne k jednaciemu stolu, vzpriameným telom a ustanoví uvedomenie pred sebou, s rozhodnutím neopustiť uvedomelú pozíciu, až kým čírosť a jasnosť poznávania sa bez podmieňovania stane zmyslom dialógu, jest správny názor, na základe správnej optiky.
Iným problémom je tzv. problém kontroly, zistenie či sa v priestore nachádza skupina aspoň definovaného počtu uzlov taká, že každý z nich je spojený s každým ostatným z nich. Iným problémom je tzv. problém kontroly kontroly, zistenie či sa v priestore nachádza skupina aspoň definovaného počtu uzlov taká, že každý z nich je spojený s každým ostatným z nich. Iná abstrakcia je tzv. abstrakcia reťazenia. Vzájomné vznikanie, spojenie, je podmienené, nepodmieňovaním zaniká spojenie. Zistenie či sa v abstrakcii nachádza skupina aspoň definovaného počtu podpriestorov taká, že každý z nich je vzájomné vznikanie s každým ostatným z nich, sa prenesene premenná hladinnosť prázdnoty (priestoru) a javiská rozoznávania (abstrakcie či).
22. 10. 2017   Majko
Zmysluplný prístup, ako by mali byť položené a zodpovedané otázky, a ako by mali byť interpretované odpovede rozdelil všetky otázky do štyroch skupín: tie, ktoré vyžadujú kategorickú odpoveď (áno či nie); tie, ktoré vyžadujú analytickú odpoveď, ktoré bližšie vyjasnia a upresnia pôvodnú otázku; tie, ktoré vyžadujú protiotázku, ktoré vrátia loptu späť na opytujúceho sa ihrisko; a tie, ktoré musia byť odložené stranou. Táto posledná skupina zahrňuje také otázky, ktoré nevedú k ukončeniu utrpenia a strasti.
Prvou povinnosťou zmysluplného prístupu, keď dostane nejakú otázku, je zistiť, do ktorej skupiny prislúcha, a potom na ňu odpovedať vhodným spôsobom. Napríklad neodpovedá „áno“ či „nie“ na otázku, ktorá by mala byť ponechaná stranou. Ak ste, kto kladie otázku, a dostanete na ňu určitú odpoveď, mali by ste najprv zistiť,Predchádzajú ce vety, zmysel obsahu, nie je možné pochopiť rozmýšľaním, zmysel obsahu sa nedoručí bez čistého zámeru, bez číreho vhľadu. Aby sa čistý zámer a číry vhľad sprítomnil, musí byť vnímanie, teda priestor vnímania vyčistený, čo znamená "odmyslenie privlastneného myslenia". Takáto činnosť sa pokúša odstúpiť od premietaní predstáv, pojmov, poňatí, ideí, spôsobov, ktoré sa nosia so sebou privlastnením premýšľania, ukotvením domnievania sa. Sú to určité konvencie prostredníctvom ktorých komunikujeme navzájom, dávame zmysel nášmu svetu okolo nás, zvlášť v sociálnej sfére, skrz dohody, zmluvy, zhody, súhlasy ktoré máme, tie ukotvené v sebe a tie ukotvené s inými.
Za účelom podpory jasnosti komunikácie, za účelom podpory komunikácie jasnosti, sa učí odmyslieť si znečistenia. Nie je to len vecou ich odloženia mimo vnímania. Je to vecou ich dekompozície, ich dotazovania. Prv zmysluplného dotazovania, myseľ musí byť na dobrom mieste, spokojnej jasnosti. Umiestnením mysle do spojnej jasnosti, dívať sa na odstup v spokojnosti na nečistoty vláčené so sebou, spoj umožňuje zmysluplnú objektivitu: "Sú to skutočne nápomocné veci práve teraz?" nakoľko by táto odpoveď mala byť interpretovaná. Zmysluplný prístup vyjadruje vyjasnenie, že dva typy ľudí nesprávne objasňujú zmysluplný prístup: tí, ktorí činia závery z výrokov, z ktorých by nemalo byť nič ďalšieho vyvodzované; a tí, ktorí nečinia závery tam, kde by boli na mieste.
20. 10. 2017   M.V.
Prídu nejaké dobre drahé agentúry, ktoré budú učiť ľudí klásť si dovolené otázky a niečo sem tam robiť tak raz za 5-10 rokov, aby oživili nefunkčný odľudštený systém, ktorý bude vyrábať a výsledky sa stratia nikto nevie kde. Informácie nebudú mať.
20. 10. 2017   Lolo
Umela inteligencia, bude vtedy nebezpecna, ak zacne bojovat o pracu, sama zo sebou.
Pokial clovek bojuje o pracu zo strojmi, stale je sanca, ze niekto vyhra.
V momente, ak clovek bojoval o mieto na slnku sam zo sebou, alebo o pracu a peniaze, bola z toho vojna.
Az bude malo miesta pre ludi, tak skapu, budu nahradeny napriklad strojmi.
Ale ak stroje zacnu bojovat medzi sebou o svoju exitenciu, to bude po vsetkej srande.
20. 10. 2017   Frantisek Nahnevany
Akým je napríklad systém nezmyselnej a ničím neopodstatnenej tzv.DPH /tzv.dane z pridanej hodnoty/, ktorá de facto ani daňou z PRIDANEJ HODNOTY nie je.
20. 10. 2017   frei
husty nazov, no vela textu, sa mi to ani citat nechcelo
1/1