Názory čitateľov


Názory k článku:
Stratég: Ropa sa prepadne na 10 dolárov za barel, kvôli revolúcii elektrických vozidiel

19. 10. 2017   Blind Man
Hovno padne do WC misy a nie ropa.
17. 10. 2017   anonym
Ropa sa nikdy neprepadne, ale cena elektriny pojde hore. Najväčší dodávateľ el. energie v európe je nemecko. Slovensko má elektriny nadbytok, ale máme určené kvóty koľko elektriny musíme nakúpiť z EU. Takto výhodne predal vlastizradca Mikloš aj s cigáňom Dzurindom Slevenské elektrárne.
17. 10. 2017   kakadu
Ropa sa nikdy neprepadne na cenu 10 USD za barel,
lebo pokles ceny už pod 40 USD za barel vyvolá zatváranie ťažobných kapacít a udržanie ceny
Za 10 USD za barel,
môžu nakupovať ropu iba od teroristov ISIS ale
po ich likvidácii v Sýrii už nedokážu zraziť cenu ropy
16. 10. 2017   vlado.sak@hotmail.com
Najvyssi cas zaca rozmyslat nad kupou naftoveho generatora. Po vecsej elektrifikacii vozidiel cena el. energie stupne minimalne 10 nasobne a hlavne bude nedostatkova. Solar a fotovolaika je stale draha, takze sa bude oplacat doma svietit cez generator. Apropo, taky naftovy generator mozem hodit na zadne sedadla svojho elektromobilu a spokojne bez nervozity z vybitia baterie mozem cestovat napriec europou....
16. 10. 2017   anonym
Baterie je potrebne vyrobit, nabijat aj likvidovat. Naozaj je elektricka energia (EE) plnohodnotna nahrada za ropu pre vsetky vozidla a technologie, ktore spaluju vyrobky z ropy? A kde sa vyrobi to mnozstvo lacnej elektrickej energie? ved, napr. z objemu jedneho natankovania nafty 50lit je schopny osobny osobny automobil prejst 1000km, tankovanie trva 5 min...apropo, to nas potom bude cakat aj spotrebna dan na EE?
1/1