Názory čitateľov


Názory k článku:
EÚ nemôže prenechať lukratívny trh s batériami konkurencii

12. 10. 2017   fero z BA
EU so svojimi socialistickými výdobytkami, zákonníkom práce, regulatívmi a podobnými nezmyslami, ktoré bránia slobodnému podnikaniu nemôže udržať krok so svetom. Zaostávania za svetom - USA, Ázia sa bude prehlbovať a "zlaté časy" EU sa končia
11. 10. 2017   Lolo
To vsetko je pekne, ale len pokial sa nezacne riesit cena prace a bansky dedicny dlh, pripadne dopady na zivotne prostredie, pripadne ekologia a ekologicke dopady.
Alebo nakoniec to skonci ako obvykle, niekde vo vychodnej kolonii EU, RBM napriklad, zacnu tazit lithium a vyvezu ho tam, kde sa podari najlacnejsie vyrobit baterie a produkt hotovy budu predavat otrokom, ktorym bude bez elektromobilu na houby. A na elektromobil ani tazbou lithia nezarobia, ani ti, co budu tie elektromobily vyrabat, na nich jazdit nebudu.
Pridana hodnota zmizne a prezere sa, rovnako ako vsetko, co sa 40 rokov tazilo v CSSR, napriklad uran, ktory sa vyviezol do ZSSR a nemali sme stoho nic, len gulagy.
Vid historie hornictvi a stat "dohoda"..
Rovnako to bolo aj z inymi surovinami, este v stredoveku a tazbou zlata.
Najdeme to zlato v minciach spanielskych, Germanskych, ale doma nemame ani prd, len prazdne prepadajuce sa 500 rocne banske diela.
energetika.tzb-...
1/1