Názory čitateľov


Názory k článku:
Európska lieková agentúra zverejnila svoje hodnotenie ponúk na sťahovanie

5. 10. 2017   Lolo
Je to celkom jednoduche.
Blava je proste diera, aj keby sa tu mohli sobasit ludia rovnakeho pohlavia, alebo rovno aj zo zvieratami - Rovnakeho pohlavia, alebo aj keby bola legalne povolena zoofilia na verejnosti, je to skratka prepchata diera, kde sa stavia bez ohladu na priestor uz zastavany, hromadna doprava sice funguje trocha v centre, ale do okrajovych satelitov, stoja zapchy, cesty vlastne mame z pred 40 rokov a to este aj to, co sa planovalo, nieje dodnes dobudovane a okrem ineho, je tu draho, neadekvatne tomu, cim v skutocnosti sme, lebo ak ma vychodna kolonia EU nejaku vykladnu skrinu, tak je bud prazdna, alebo napchata tak, ze clovek sa boji, vliezt do kramu, lebo nevie, ci je to sexshop, alebo tajna herna, opiovy brloh, alebo verejny zachod.
Celkom na isto, je to podobny pripad, ako by miniesterstvo podohopspodarstva, vystahovali do Dolneho Kubina, alebo ministerstvo priemyslu, do Humenneho, alebo Strazskeho.
Uradnici by asi ocenili skoly, kde sa rozprava po vychodniarsky, ale kadibudu na dvore, by panelakove typy, niesli asi tazko.
6. 10. 2017   classic chess
A keď vystúpiš z vlaku rovno do kadibúdky (hlavná stanica) a práve sa ti nechce na veľkú, tak sa aspoň vygrciaš.
5. 10. 2017   fero z BA
komunistom zo SMERu sa ťažko počúva pravdivé objektívne hodnotenie Slovenska. Aj za socializmu tvrdili obyvateľstvu niečo úplne iné, aká bola skutočnosť. Ľudia zvonku sa na krajinu pozerajú inak ako ficovoliči
1/1