Názory čitateľov


Názory k článku:
Vykurovacia sezóna sa blíži, treba sa na ňu pripraviť

3. 10. 2017   Lolo
Zakladna potreba pri vykurovani, je vekla zasoba stareho oleja, starych novin a PET flasi.
Stary olej sa ziskava tazko, ale noviny a PET flase su zadara v kazdom kontajneri.
Co sa tyka revizie, staci vysamotovat clubky, alebo peterky a skontrolovat ruru z chatrce, alebo maringotky a zima moze zacat..
4. 10. 2017   Szekeres
teba by mala zavriet ekologicka policia, lebo toto tu systematicky propagujes uz ...roky. Vedla teba by som teda nechcel byvat..
3. 10. 2017   M.V.
Pripraviť sa treba takto: Termoventily spolu s pomerovými rozdeľovačmi nákladov (najlepšie s rádiosignálom, aby si to odčítali do notebooku aj pred domom a nechodili po bytoch) mali byť namontované už na konci roka 2016. Je to najsilnejšia motivácia šetrenia, ktorú ale nepotrebujú dodávatelia tepla. Čakám teda na sttaronové diskusie o prieniku tepla cez steny, dôchodcovia vo svetroch,mrznúce deti, najlepšie je keď sa nič nemerá, určite majú takých propagátorov aj na schôdzach vlastníkov bytov. On line v obzvlášť slobodnom vysielači: Bývam, bývaš, bývame možno tam o tom niečo povedia nejakú reportáž od studeného radiatora a aké to bolo fajn, keď kraľoval Bytový podnik.
To, čo poisťovne preplatia, zvlášť pri poistení stavieb a ako sú inštruovaní predajcovia a ako likvidátori poistiek sa možno pri kotloch tiež niečo zmenilo. Tém na celú vykurovaciu sezónu je dosť.
1/1