Názory čitateľov


Názory k článku:
Hodnotenie analytika: Dopady nového sociálneho balíčka na ekonomiku

2. 10. 2017   anonym
Ešte, že je ten Danko ostrihaný a upravený inak by si človek ľahko pomýlil s penisom.
2. 10. 2017   Vlado K.
A nech podnikatelia a firmy naviazané na Ficovládu v roku 2018 zverejnia či vyplatili 13. - 14. plat a koľko im skutočne dali?!
2. 10. 2017   patio
Zevraj socialny balicek. Vsetko, co ten fasinger vymysli, tak to musi niekto iny zaplatit. Sam pritom nezaplati vlastnym ludom zamestnanym v statnej sprave ani tu minimalnu mzdu. Ale hlavne ze ju takto pompezne zvysuje.
2. 10. 2017   Lolo
Asocialne balicky, su fajn.
Niekto sa nabali a otroci budu motivovany vatsim bicom driet za maly zlomok almuzny na viac.
Inak nic nove pod slnkom.
Najvtipnejsie mi pride ten prispevok na masove stahovanie narodov.
Motroci predaju svoje zahumienky a drevenice niekde na kopaniciach na vychode, aby sa prestahovali do Blavy a najlepsie do panelaku, alebo novostavby.
Lenze ked sa daco posere a prestanu zarabat, tak uz to nebude navrat do Koksovej Bace, ale rovno do nejakeho slumu a karavanu.
2. 10. 2017   anonym
jasne sa preukázalo kto vládne slovakistanu totálny nevzdelanci alebo konajú tak ako konajú umyselne a preto je tu žobrač a otroctvo pretože slovač už dávno má zarábať cez dve tisícky euro v čistom dôchodky minimalne májú biť osemsto euro kam myznú peniaze danovníkovjasným dôkazom je skutočné otroctvo v tejto krajine keď pracujúci musí platiť do sistému ktorý nezákonne určuje štát- poslanci ktorých sme volili čo v skutočnosti je totalitný sistém čím pracujúci sú okradaný takzvaná super hrubá mzda je najvedčov zlodejinov v súčasnosti v eurozóne do ktorej patríme a v konečnom slede proti svojej vôli sa strhávajú financie do socialneho sistému teda aká demokracia kde je obrovské rozkrádanie dôchodky s ktorých sa nedá žiť penzisti dožívajú ako žobráci zatvorený v bytoch na prídeloch odpadu z eurozóny záver je jasný nechcete alebo neviete riadiť tento štát vedčina z vás by mala biť tam kam dávno petríte poberáte neúmerne platy zadarmo vradťe ich a odíďte z politického života sľubotechny dosť bolo slubov klamstiev nepracujete pre národ ale pre seba a svojich kumpánov ktorý vyciciavajú túto krajinu preto je slovakistan tam kde je morho slovač zobudte sa
2. 10. 2017   ficov kon
ako sorry ale clánky na ktorých vidim troch králov zo zásady nečítam...
2. 10. 2017   anonym
Traja králi :) , no to ma nenapadlo. Mne stále po rozume chodí vulgárnejšie pomenovanie. Keby hrali aj múdry schybí, tak Danko vyjde ako víťaz, lebo jeho tuposť prekračuje hranice bežného človeka.
2. 10. 2017   Durislav
Vy si myslite, ze vladne strany nemaju takych analytikov a ze konaju len tak pudovo? Vacsina takychto "analytikov" je zo stada
zmatovicenych tarajov rajtarov a vysukanych borisom.
2. 10. 2017   fero z BA
oni nekonajú len pudovo, ale hlavne podľa volebných preferencií ---- jednoznačne predháňanie sa v populizme
1/1