Názory čitateľov


Názory k článku:
Milionárom do štyridsiatky: V nemilosrdnom konzumnom svete sú priority niekde inde

2. 10. 2017   riedl.lukas33@gmail.com
Naučte sa pracovať a zarábať s Bitcoin , vaše peniaze zostanú v bezpečí a máte možnosť ich zhodnotiť až 3 krát ročne - akonabitcoin.bl...
7. 10. 2017   Adam
Ľudí ktorí zbohatli rukami a poctivou prácou je jedno zrnko v púšti.Hlúposti aké propagujú media nemajú obdobu.
29. 9. 2017   ainemunys
"Čo je práca ??? : Posledný zúfalý pokus, ako získať peniaze!"
Je faktom, že väčšina milionárov nie sú podnikatelia !!! :-((
Koľkože je tých zamestnancov, ktorí sa stali milionármi do štyridsiatky ??? Ktorý zamestnávateľ a kde je ten štát, v ktorom ten zamestnávateľ platí také mzdy, aby aj keď výborní, ale normálni zamestnanci z nej si platili náklady na život, bývanie, spoločenský život, atď. a ešte mesačne "sporili" minimálne štyri tisícky ???!!!!!!
Doporučovať, aby si každú prácu človek predstavoval ako úžasnú vec, môže len "infantilní pisálek", zúfalo sa pokúšajúci o manipuláciu.
Zlaté putá zamedzujú rozletu a rastu.
V jednom článku je písané, že tí "úspešní" sú pripravení na vzostupy a pády a vedia ...., ale tu zasa im nemožno dôverovať, lebo nie sú správnymi "rušňovodičmi" na správnom mieste.
... v nemilosrdnom konzumnom svete sú priority niekde inde: zničiť toho druhého akokoľvek a získať jeho "výhody"!
Zo mzdy za poctivú a skutočnú prácu to určite nie je na milionárstvo, také prijmy v krátkej dobe sú možné len vo veľmi výnimočných prípadoch, a nie sú nakoniec úplne "čiste" !
A zlate pracovné putá sú pevné len vtedy, keď ste nimi tak "znečistení", že nemáte odvahu sa z nich oslobodiť !!!
29. 9. 2017   leaf
krasne dristy. a este rano kakavko do postielky....
29. 9. 2017   Peter
judášska mena šelma 666 odsudil tuto planétu na jej zánik, pre nenažranosť našich sklonovanych goríl. Všetko človek postavil na hodnotu bank a nie desatora.
29. 9. 2017   M.V.
Mali by nám niečo napísať aj radoví štátni zamestnanci, ktorí neboli v menovaných pozíciách - platový základ je v hornej 11 platovej triede 1056e a to je úroveň asi ako docent a tabuľka (od januára 2017) začína okolo 300e. Pochopiteľne všetko sa pravdepodobne platí z jedného balíka, teda keď rastie minimálna mzda, peniaze získajú z osobných ohodnotení z vyšších tried. Ná to aj také kúzlo, že tí, ktorí si šetrili na penziu zistia s odstupom rokov, že aktuáne sa ich čistý príjem z minulosti prepadol tak ako keby pracovali za minimálnu mzdu a to ešte museli na hanbu pred svetom podávať majetkové priznnia. Netreba si robiť ilúzie o štátnej správe, kde by mal byť každý milionár - len ak by ten majetok zdedil. Politickí nominanti majú svoje tabuľky.
29. 9. 2017   Lolo
Nuz motroci za pasom, tieto rady ocenia.
1/1