Názory čitateľov


Názory k článku:
Dôkaz z praxe: Rozdávanie hotovosti je lepšie ako poskytovanie jedla zadarmo

22. 9. 2017   M.V.
OSN založí ďalšie fondy na dotovanie Karibiku a mladej Afriky (tá staršia a nevládna sa vyexportuje do Európy) a rôzne asociálne menšiny si založia neziskovky tak 20 alebo 30 v každom štáte a tam zmizne nepodmienený príjem. Bývalé bohaté krajiny sa zobudia neskoro predsa treba riešiť nerovnomerné rozdelenie bohatstva vo svete.
22. 9. 2017   Lolo
Iny dokaz z praxe, je mnozenie sa hnedoslovakistancov , na plne davky, bez ohladu ka kvalitu, takze v oblasti kvantity, dosahuju nadpriemerne vzsledky, avsak produkcia humannej reprodukcie, ktoru dotuje socialny system, ma negativny dopad a funguje skor demotivacne, nakolko produkty tejto dotovanej reprodukcie, niesu schopne sa zaradovat nielen do pracovneho procesu, ale ani do spolocnosti, neustale je tato dotovana reprodukcia izolovana a v podstate sa jedna o dotovanu kriminalitu.
Podobny problem maju aj zapadnych krajinach centralnej Germanie, kde prilev neoeuropskych hnedoovcanov, vytvara sice spotrebu a to ajma na cerpanych davkach, pracovat vsak nechce a ak aj pracuje, tak na cisto kulturne obohacovacich akciach, pripadne v odbore domacej minichemie, kde experimentalnou vyrobou dosahuju vysledky najma pri vyrobe triacetontriperoxid u a aplikaciach na zvyraznenie svojej jedinecnosti.
Niektory tuziaci po obideni ziskania komplikovaneho opravnenia vedenia motorovych vozidiel, skusaju rychlo a zbesilo sa naucit pouzivat verejne komunikacie, na nevirtualne hranie hier z chodcami.
Otazka je, co budu robit povodny motroci, ak im v koloniach daju nejake drobaky, ako "zakladny prijem", nakolko podla miery spotreby alkoholu, je pravdepodobne, ze zvysia akorat jeho spotrebu...
1/1