Názory čitateľov


Názory k článku:
Za lacnejším maslom do Poľska, ale aj do Rakúska

13. 9. 2017   anonym
Toto sú všetko dôsledky debilnej politiky všetkých garnitúr od začiatku po zmene politického systému, pretože ich neschopnosťou vyrokovať rovnaké podmienky pre poľnohospodárov ako majú v západnej Európe spôsobili totálny krach poľnohospodárskej výroby na Slovensku čo nakoniec zahraničiu vyhovuje lebo majú kde exportovať. A to nie je len z neschopnosti, ale i z úplne scestnej, hlúpej a pre krajinu nebezpečnej politiky ktorá sa riadila heslom: " keď naši poľnohospodári nevedia tak lacno vyrobiť dovezieme zo zahraničia"... A viete ktorý politik to vyslovil ?
14. 9. 2017   Imrich
Hlúpe média sa postarali o to že ľudia kupujú maslo po 2.50 vytvorili paniku a cena narástla.Na vianoce bude maslo lacné a bude stať polovicu
14. 9. 2017   ADAM
Problém je že krajinu riadia Hlupáci systémom tu a teraz.Jediné opravnenie na riadiacu funkciu alebo ministra je stranicka knížka.ľudia ktorí nikdy nepracovali 15 rokov študovali nikdy nič nedokázali riadia krajinu(obvykle si hovoria profesionalny politik už 25 rokov)
13. 9. 2017   scott saline
Vyššia cena za odpadovú kvalitu... vitaj na Slovensku!
13. 9. 2017   Pietro
Toto je všetko nenažranosť výrobcov a obchodníkov, ale počiatočna chyba sa stala keď nám EU nariadila znížiť počty dojníc a u nás sa ihneď rapídne znížil stav kráv a tak to bolo aj s chovom ošípaných,pestovaní m cukrovej repy, obilovín skrátka všetkého to bol zámer zničiť u nás poľnohospodárstvo oni si krásne dotujú svojích farmárov aj z naších peňazí a nám ostanú oči pre plač. Budeme se divit když nás bude EU živit.
13. 9. 2017   anonym
Ja mám do Poľska na skok. Kupujeme v Biedronke Maslo Oselkowe, kotŕ je 375 gramové. V poľsku nemajú iba rožky a tresku.
13. 9. 2017   kakadu
Kde spravila centrála v Bruseli chyby,
pri regulovaní, riadení a plánovaní trhu,
že sankciami utláčaný, priemerný ruský mužík,
za priemernú výplatu 36.000 RUB (526€),
si môže kúpiť viac potravín -
ako priemerný Slovák pričlenený k takzvanej západnej vyspelej civilizácii ?
Maslo po 300 RUBľov/kg (4,4€/kg)
Olej slnečnicový 44 RUBľov/L (0,64€/L)
13. 9. 2017   anonym
Tak sa tam odstahuj, Slovensku sa ulavi a vezmi so sebou vsetkych primitivnych rusofilnych buranov.
13. 9. 2017   anonym
anonym, Ak takto "argumentuješ" na uvedené fakty, ktoré aj ja potvrdzujem po návšteve Moskvy musím konštatovať že toto je odpoveď úplného idiota a teba by mali internovať na psychiatrií.
22. 9. 2017   anonym
HLUPI CLOVEK HOTOVY K----T
13. 9. 2017   Lolo
Je neuveritelne, ze v Slovakistane za maslo z obsahom tuku cez 80%, znizili DPH a napriek tomu, mame maslo najdrahsie siroko daleko.
A to napriek tomu, ze ziadne skoro nevyraba v Slovakistane.
Asi cena za dovoz.
To co ludia usetria na nakupe masla vlastnym dovozom, prplatia na benzine.
14. 9. 2017   MiBA
je mozne, ze za to mozu dotacie EU, ktore nas polnohospodar nedostane a dovoz zo zahranicia nieco stoji a tak cena musi byt vyzsia pri tom istom vyrobku po prevoze k nam
1/1