Názory čitateľov


Názory k článku:
Hrozba pre zavedený systém: Centrálne banky zatiaľ na kryptomeny pripravené nie sú

17. 9. 2017   anonym
Centrálne banka majú problémy, ktoré si sami narobili. Podľa mňa majú prsty aj v kryptomenách. Momentálne existuje okolo 50 rôznych kryptomien. Kryptomeny a hlavne Bitcoin sú veľmi volalitné. Môžete veľmi veľa zarobiť, ale aj veľmi rýchlo prísť o všetko.
17. 9. 2017   Lukas
Naučte sa pracovať a zarábať s Bitcoin , vaše peniaze zostanú v bezpečí a máte možnosť ich zhodnotiť až 3 krát ročne - akonabitcoin.bl...
17. 9. 2017   jajo
Dimon je podvodnik a JP Morgan na cele snim! Na mnohych forach na obchodnych platformach kryptien sa po tom ako strasil a podarilo sa mu umelo znizit cenu, objavili screeny ,,vycuc" zo zoznamu obchodnikov nakupujucich kryptomenu a hadajte co! JP Morgam - nakupili po poklese obrovske mnozstvo Cryptomeny. A pan Dimon? Haha - to iste !!!
21. 9. 2017   Suvino
Po vyjadreniach CEO JPMorgan o tom, že bitcoin je podvod, firma Bloskswater podala inciatívu na švédsky regulačný úrad o preskúmanie Dimonovho vyhlásenia. Firma verí, že Dimon rozširoval nepravdivú a zavádzajúcu informáciu, ktorá ovplyvnila reputáciu Bitcoinu.
Presne vedel čo robí. :-)
17. 9. 2017   Lolo
Bankstri vobec su pripraveny, vzdy osklbat stado, avsak v pripade problemu, pripraveny niesu. Zalahnu na matrace a zacnu vojnu, kde vitazia vzdy len peniaze, alebo smrt.
1/1