Názory čitateľov


Názory k článku:
J.Baška: Financie na diaľnice nie sú, možnosťou je uvoľnenie dlhovej brzdy

8. 9. 2017   anonym
dlhová brzda nech to zaplatia tí ktorý dodnes bačovali pretože tam sou prachy jediná možnosť z narodnenie a penazí bude dosť narode kde sú slovenské miliardy no predsa vieme kde národe musíme sa im pozrieť na prsty keď bi fungovali zákony boli bi bez rúk celá europa sa smeje aká je slovač naivná preto sa tu dobre podniká vtejto samokrajinke bez zákonov práva morho i tu je cenzúra hofg
9. 9. 2017   apoliticky
peniaze by sa nasli...staci zhabat majetok Sirokemu, Pociatkovi, paskovi...a hned je mnho miliard eur k dispozicii !...a ZIADNE rusenie dlhovej brzdy !...uz ziadne rozkradacky smerackej bandy !...volil som LSNS kotlebu a aj volit budem !...jedina nadej pre Slovensko!
8. 9. 2017   BORAT
Prezlečení súdruhovia legálnej štátnej daňovej mafie zkurvystánu, chce sa ni z Vás zvracať!!!
8. 9. 2017   classic chess
Keď sa autu uvoľní brzda dole kopcom, tak... Keď sa uvoľní dhová brzda, tak....bude dole kopec aj tam, kde predtým nebol.
8. 9. 2017   Dig
Prašivý KOMUNISTI dostane FIGU BOROVÚ.
8. 9. 2017   Lolo
Je pre niekoho este zaujimavy poznatok, ako funguje vo vychodnej kolonii EU zvanej Slovakistan, vladnuca Konstitucna Kleptokracia?
Ay tak dobre, ze odstranili zo slovakostanskej Wikipedie presny popis ich prace.
Vsetko je v sulade zo zakonom..
Kleptokracie je forma autokratické vlády, vláda zlodějů nebo velmi špatná vláda. Cílem této vlády je nahromadit - nakrást co největší bohatství buď pro sebe sama, nebo pro určitý okruh lidí. Tento systém využívá daní a zdanění, státních zakázek a pod., aby si mohl přivlastnit co nejvíce finančních prostředků a majetku. …legalizovaná státní lichva je také typickým znakem kleptokracie.
8. 9. 2017   fero z BA
komunistickí zlodeji zo smeru potrebujú ďalej zadlžovať krajinu. Za ich vlády stúplo zadĺženie slovenska o 100% - zlodeji a vagabundi
1/1