Názory čitateľov


Názory k článku:
Paris Hilton kontra Robert Shiller: Bublina, či budúcnosť?

12. 9. 2017   anonym
Ani americka burza, ani nehnutelnosti nie su momentalne v takej velkej bubline ako dlhopisy ako celok, tzv. Bonds . Tato skupina financnych aktiv
Je v rastovom trende od roku 1982, a obligacie su vseobecne povazovane za bezpecnu investiciu. Co vsak v blizkej buducnosti nemusi byt pravdou, kedze urokove miery su momentalne na historickych minimach ale su signaly ze uroky pojdu pomaly ale iste nahor, co znamena pre obligacie ze ich cena pojde podstatne dole ! Malo kto si to uvedomuje ale skutocne nebezpecenstvo financneho sektora hrozi z obligacii nie z akcii !
14. 9. 2017   Kryptomena
Tak trocha mimo misu - cital si vobec clanok a o com popisuje ???
11. 9. 2017   Naivný
Keď začujem slová ako blockchain, BIG data tak sa mi vo vrecku otvára peňaženka ...
11. 9. 2017   anonym
Americka ekonomika vytvara pravidelne bubliny, na ktorej par vyvolenych pekne zbohatne ! Riadne pracujuci obcan vzdy kupi na vrchole, ked uz bohaci davno predali, je to cyklicky proces sa obohacovania a na druhej strane ochudobnovania. Momentalne je asi v bubline americka burza, a takisto aj nehnutelnosti. Bude to jasne az ked to praskne, ale bubliny sa zvyknu dlho nafukovat.........
11. 9. 2017   xXx
Presne tak a hlavne keď tieto bubliny začnú zoširoka popularizovať médiá, je najvyšší čas z nich vycúvať.
11. 9. 2017   anonym
slusny nazor :-)
11. 9. 2017   Calle ALBI
Tiež suhlasím, je to bublina. Rozpráva sa koľko ľudí na tom zbohatlo, ale ešte som nikoho z tých zázračných boháčov nestretol.
11. 9. 2017   Kryptomena
A vies preco kupuju ti ,,riadne pracujuci" vzdy az na vrchole, ked uz ini zarabaju ? Lebo najskor si ti obcania natlacia do hlav ,,zarucene" informacie z medii, ktore maju za ulohu udrziavat doveru v bankovy system. V druhej faze sa stanu len ,,pozorovatelmi": kto a ako sa na tom ,,popali"...Dufajuc , ze potom vitazoslavne vypochoduju zo zakopu a budu sa tvarit ako general, ktory predsa predpovedal, ze to nemoze dobra dopadnut. Tretia faza, ktoru si ty opisal : Riadne pracujuci obcan vzdy kupi na vrchole, ked uz bohaci davno predali...nastane pre mnohych naozaj 5 minut po 12-tej, ked sa este niektori v zufalstve snazia hodit pod kolesa vlaku, ktory im usiel rovno pre nosom...Kto v zivote nic neriskuje - nikdy nic neziska. A nie je tajomstvom, ze napriek stale sa zvysujucim utokom proti Kryptomenam, pripravuju mnohe velke banky vlastnu Kryptomenu - kazdy, kto vie co znamena MAT VLASTNY NAZOR pozna odpoved, preco to asi robia ???
PS: Pre tych, ktori si kladu v tomto momente otazku : ,,co je to ten VLASTNY NAZOR ? - robte si radsej aj dalej bubliny zo zuvaciek - vela zdaru.
1/1