Názory čitateľov


Názory k článku:
Moje auto je aj tvoje: Vysnívaná kára môže stáť pred domom vďaka zdieľaniu áut

15. 9. 2017   DusanBuran
podla mna nezmysel. nikdy nemoze vacsina zarobit viac ako priemer. je to podobne ako ked dvaja bratia/suedia kupia jedno auto a idu pol na pol. No nemozu ho vyuzivat naraz na ROZDIELNU trasu. nehovoriac o tom, ako sa moze znizit kvalita vozidiel, ale OK, ak je tam kazdy jeden psychicky v poriadku, tak dajme tomu ze toto nepocitam. dalsia vec je, ze najlacnejsie auto je to, ktore vlastnim a nie , ktore prenajimam - lebo nie kazdy den nonstop jazdim, cize zaujimalo by ma kto by mi prenajal auto napr OBDEN. matematika je jednoducha - mam dajme tomu fabiu s 15" kolesami (paradne auto na nase rozbite cesty). viem ze mato pocas 5 rokov zivotnosti stoji 300eur so vsetkym moznym, aj liehom do ostrekovacov, pri najazde 1500km mesacne. nech mi da niekto lepsiu cenu vo forme prenajmu. som zvedavy ako to chce urobit a este na tom aj ZAROBIT.
podla mna je to proti fyzike, matematike a inym platnym zakonom. to je ako keby poviem, ze banka mi pozicia za menej, ako si poziciam sam sebe z prebytocnych zdrojov. cize podla ejto logiky je lepsie nakupovat na kreditku surokom 1%, ako na cash s urokom 0% ktory mi len tak lezi niekde, nevyuzito.
tak bud tento model pouzivaju matematicky diletanti, alebo jednoducho len fajnsmekri co chcu skusit 500 aut za zivot.
paranoicky tam trochu vidim nieco ako - moderny clovek nikdy nic nevlastni, lebo je otrok. nevlastni dombyt, lebo je v prenajme, nema strechu nad hlavou okrem zdrapu papiera vo forme zmluvy. a teraz uz nema ani auto!
8. 9. 2017   Blind Man
Čakám kedy sa konečne začnú zdieľať manželky. A tá ktorú som si vysníval pristane v mojej spálni.
8. 9. 2017   MMe117
dalsia vec, ktora sa zda ze funguje, ale len preto, lebo drviva vacsina ostatnych ludi vlastni auto. zabava konci v momente, ak sa vsetci rano potrebuju dostat do roboty a poobede z roboty.. podobne ako ked sa partia ludi "oslobodi" od civilizacie na nejakej samote ale pouzivaju elektrinu, auto, traktor, naradie, lekara, policiu, .. lebo vsetci ostatni umoznili aby to bolo dostupne a lacne.
8. 9. 2017   Szekeres
Vysnívaná kára muoze stat pred vasim domom ovela jednoduchsim spuosobom! Staci povedat zamoznemu susedovi, ktory nema kde parkovat svoje 4ri rodinne auta, ze mate volne parkovacie miesto pred domom, a ze si tam muoze nechavat auto ...hlupaci s vysnivanymi karami!
8. 9. 2017   lolotroon
No problem ludí je skôr, ze si svoj status dokazujú autami, aj ked sa tým zadlzia do otroctva bánk. Často by bohate stacilo lacne auto ale to sa potom cítia ako socky. Je to iba dopravný prostriedok a úd to naozaj nepredĺži. A to som skúšal aj eskalade. :)
8. 9. 2017   Lolo
Opytajme sa inak.
Preco napriklad Basternak, neprenajima bugatku, nezdiela svoju radost z inymi, alebo preco nemoze otrok, byvat v socialnej ubytovni Bonaparte za regulovany najom, zdilat prdy vo vytahu vedla Priemera, preco motroci nemaju na taxi a Uber je otrokarska masineria, neplatiaca dane...
8. 9. 2017   anonym
mám skúsenosť so zdielaným autom. Vyhrali sme dvaja na mesiac X4 po týždni som ju musel dať kamarátovi, hrozný pocit a teraz čakám dva týždne kým mi ju zase dá on, hrozný pocit a to ani nemám žiadny vzťah k tomu autu.
8. 9. 2017   jojo
zdielanie je taky mackopes, aj mas auto aj nemas je to velmi neprakticke vyuzitelne mozno pre nejakych studentov !!!!
8. 9. 2017   peto166
a co objektivna zodpovednost??? co nam tu birmovany protzestant ficko osobne poschvaloval? o.O
8. 9. 2017   miro
Objedktívna zodpovednosť je uplne v pohode, nakolko je všetko elektronicky evidované, a zazmluvnené tak presne vieš kto a kedy auto riadil a dopravnému inšpektorátu prepošleš dáta o zapožičaní auta. Veď presne tak to funguje i dnes u bežných autopožičovní. Čo si myslíš že pokuty platia utopožičovne ?
1/2staršie