Názory čitateľov


Názory k článku:
Slováci kupujú dovolenkové apartmány najmä v Chorvátsku

29. 8. 2017   Alda
Zajímavý je počet nákupů.
Dokončených je 5.
Ovšem rozhodně to není opice z montovny,ale politik anebo jeho přisluhovač.
28. 8. 2017   kolcik
Keď máš peniaze a keď s Tebou nevyjebali v Egypte a Tunise, prečo to neskúsiť v Chorvátsku. Ustašovci boli odjakživa sveta dobráci od kosti.
27. 8. 2017   Lolo
Az v jadrane, zacnu tazit ropu, tak vlastnici dovolenkovych apartmanov, si nebudu stazovat na nadmieru silny turisticky ruch a dostanu zadarmo, kupanie 2v1 aj z opalovacim kremom z neznamym faktorom.
Ako investicia je to rovnaka blbost, ako vlastnictvo ucelovej nehnutelnosti v Slovakistane. Poi case, ak to bude neobyvane a sebelepsie zabezpecene, nakoniec to bude ruina.
A to sme tu uz cez 70 rokov, nemali vojnu.
Az sa zacne veke tazenie za jadranskou ropou a zemnym plynom, tak sa obavam, ze tie dovolenkove kuce, budu vyzerat rovnako, ako koncom 90tych rokov cela Juhoslavia.
27. 8. 2017   fero z BA
OK a skúsme menej PR.
Čo tam budem robiť? Cez prázdniny je to nepoužiteľné lebo to množstvo ľudí na pobreží je neúnosné, to nie je oddych. Už dve minúty chôdze od mora je len vyprahnutá, neúrodná zem. Horúčava všetko spáli, problémy s infraštruktúrou, zastaralá a poddimenzovaná voda, kanalizácia, služby prakticky žiadne (okrem zmrzliny...), žiadne cyklochodníky, .....
OK, prenajať si na 2-3 týždne, mesiac, ale určite nie kupovať, je to na zbláznenie sa, nič tam nie je, okrem studeného mora
27. 8. 2017   anonym
Nič tam nie je a pol európy stojí v zápche na diaľnici aj 7 hodín, len aby sa tam dostali. Hlavne,že na Slovensku máme svetové služby. O cenách radšej nehovorím, v tomto sme predbehli aj nemecko.
1/1