Názory čitateľov


Názory k článku:
Priepasť sa prehlbuje: Bez rovnosti príjmu niet rovnosti príležitostí

2. 9. 2017   Nespokojeny obcan
A co je toto za debilmu myslienku?Rovnost prijmov. Preco aj gadzovia nedostavaju take soc.davky ako cigani,aby gadzovia nemuseli chodit do prace a tim si aj uchovat zdravie na starobu?Cigan nepracuje cely zivot ,ale dostane soc.davky aby sa nemal zle.Zaujimava myslienka,hodna tak nejaeho idiota . Myslitel tejto myslienky ,by sa mal podelit svojim prijmom z ostatnymi ,co nema taky plat.
23. 8. 2017   anonym
Fero. Vies, aky je rozdiel medzi rovnostarskou spolocnostou a primeranymi prijmovymi rozdielmi (o ktorych sa pise v clanku)? VELKY...
23. 8. 2017   fero z BA
hihi ---- definuj "primeraný"
23. 8. 2017   Lolo
Problem je, ze v bohatych statoch EU, existuje silna asocialna mobilta, prichadzaju tam Hnedoeuropania a tych nam potom chcu prerodelovat do krajin, kde mame poslabsi cestovny ruch a slabu socialnu mobititu, aby sa integrovali a vynikla nova socialna debilita.
Vynimocne suhlasim z Frantiskom, ze beztriedna spolocnost za sociku, bola na figu, ale to co z nej vzislo, je len pokracovanie skryteho rovnostarstva a elitarstva idiotov, alebo ich deti, ktore nam vladli 40rokov, po prevrate v 1948 a dnes, ked zijeme v 2/3 casu onej doby zlovlady komunistov, alebo skor tych, co sa ako komunisti tvarili, sa niako lepsie nemame, skor horsie.
23. 8. 2017   fero z BA
rovnostárstvo sme zažili v socializme a viedlo to len k úplnému úpadku, tak, ako sú vo výkonoch ľudia rozdielni, tak musia byť aj rozdiely v odmeňovaní. To jediné ženie ľudstvo napred, ostatné sú len socialistické nezmysly. nie je najmenší dôvod, aby sa mali všetci rovnako dobre
23. 8. 2017   anonym
Palec hore!
23. 8. 2017   kokso
Zabudol si, že ani to nemusí platiť, lebo nakoľko Slovák pri tej istej práci a ešte vyššej produktivite ako Nemec zarobí štvrtinu Nemcovho platu, tak to je potom ten prínos, čo ľudstvo ženie napred?
1/1