Názory čitateľov


Názory k článku:
Oslava neúspechu a tony rizikového kapitálu: Nápad a start-up z vás rýchlo urobia milionára

18. 8. 2017   Szekeres

Mladých prsia nezaujímajú, ..
18. 8. 2017   m
S tymto se neda len suhlasit.
Raz budeme hovorit o STARTUP BUBLINE.
Kazda generacia potrebuje svoju nejaku bublinu.
18. 8. 2017   Lucia
Napriek obrovskej frustrácii a množstvu povrchných informácií v článku aj v diskusii, faktom zostáva, že prístup k rizikového kapitálu je náročnou cestou a dostanú sa k nemu len tí najpripravenejší, čo sú v priemere asi 3% (pozrite si nejakú štúdiu, napr. KPMG ju robí každý rok - a nie, nepracujem tam, ani s nimi nemám nič spoločné).
Startupom nepadajú peniaze z neba a skutočne úspešné projekty potrebujú niekoľko rokov, kým sa etablujú na trhu. To, čo to ďalších cca 97% skúsi a nepodarí sa, je súčasťou nepísaných pravidiel prežitia.
Všetkým mladým ľuďom, ktorí namiesto frflania niečo robia a nevzdávajú sa, prajem veľa síl. A tým úspešným úspech prajem a verím, že motivujú aj ďalších! (Lebo dobré, že nie ste generáciou, čo sklopí uši a prefrfle sa do konca života v nenávidenej a zle platenej práci.)
18. 8. 2017   Lolo
Startup je taka ficurka, ako este chvilku mladym hipsterom tvrdit, ze su jedinecny, maju nespocet moznosti a moznost uspiet v podnikani, po skole, alebo aj bez nej.
Vysledkom bude, ze na vlne dnesnej mody, prejde hipster, ku lumbersexualom a nakoniec sa stane bezdomovec.
Najprv bude jazdit na bicykli z presvedcenia dobroserstva, bude vyzerat ako drevorubac, v batohu notebook..
Potom bude na bicykli vozit smeti a v batohu zvysky jedla z popelnic.
Vo vizazi ani nepostrehneme rozdiel, roznofarebne oblecenie a tenisky budu stale rovnake, akorat na miesto samponovitosti, bude nad tymto transformovanym hipsterom, vatsie mracno much.
Je to podobne, ako ked sa rozhodne absolvent gymnazia, ze si otvori autoservis, alebo tuningovu dielnu v garazi svojho kamarata.
Nez sa spamataju z neznalosti legislativy, danovych povinnosti, predpisov v oblasti dopravy, oklepu sa z pokut za rusenie kludu, pripadne sa vyhnu zalobam, za poskodenie cudzej veci, pridu akorat na to, ze podnikanie je problem.. Ale ich aktivita odcerpa zdroje a najma peniaze, ktore mohli pouzit aj na spravnie si druhej maturity po ukonceni gymnazia, alebo napriklad vyucneho listu v odbore automechanik.
18. 8. 2017   Ondrej
Toto som si o väčšine startupoch myslel už pre dvoma rokmi. Skupinka hipsterov, čo má super nápad a urobí dieru do sveta. Konečne niekto prichádza na to, čo je skutočná hodnota, ktorá sa dá vytvoriť len vedomosťami a tvrdou prácou.
18. 8. 2017   Móda kryptomien
Stačí skopírovať kód existujúcej kryptomeny, nazvať ju xxxCoin, v Photoshope vyrobiť pre novú menu zlaté logo, podstrčiť na web fámy, blogy a už len zbierať skutočné peniaze.
18. 8. 2017   anonym
s tym by si mohol zalozit startup, ;-))
1/1