Názory čitateľov


Názory k článku:
Cesta k úspechu nemusí byť len vyšší plat: Ako sa finančne pripraviť na veľký krok v pracovnom živote

17. 8. 2017   Lolo
Inak vo vychodnej kolonii Slovakistan, staci dostat nejaku funkciu a o financie je postarane, dokonca tak velmi, ze si isty niekdajsi referenti, alebo poradcovia, zabudaju batohy plne penazi na pumpach.
Vzdelanie a vyrazny krok dalej to nieje, ale kazdopadne keby nestracali batohy, ani netusime, ake uspechy cloveka mozu cakat v kariere nakladnej vlakovej dopravy Slovakistanu, nejakeho bezvyznamneho slizkeho dementa.
17. 8. 2017   šani
to je fuk..ja budem mat 187 škol..daka p*ča čašnička čo inak vychodila kaderničku ma ale cez tetinho znameho koňa brata jej kamarata jeho otca jeho mamu tam veducu a pojde robit ona nejakeho manažera pretože ma znamost ...bodka !! :D
17. 8. 2017   dig
Na SK je toto trend a tak to tu aj vyzera, hlavne v statnej sprave, potom na funkciach sedia totoalny blbci co si ani zakladnu analyzu trhu nevedia urobit ked nieco obstaravaju a tak tu mame bezne IS za 40, 45 mil eur. Lezne ludia uvedeomte si, ze to vase peniaze prehajdakaju tito nimandi bez zodpovednosti. VASE.
17. 8. 2017   MV
Veľa závisí aj na veku napríklad vtedy, keď je potrebné sa súbežne starať o svoju rodinu a aj rodičov z obidvoch strán a na to sa často zabúda.
17. 8. 2017   Lolo
No pre otroka, vo vychodnej kolonii EU, ktory maka z apasom, splaca pozicky a hypoteku, je velmi nepravdepodobne, ze by si dokazal usetrit 1 rocny rezervny fond, na plne pokrytie vlastnej spotreby, odvodov, poplatkov a splatok z toho, co realne zaraba.
Akorat by mohol vymenit miesto za pasom, do sfery zivnostnikov, kde by mohol montovat sadrokartony, niekde na cierno v Rakusku, alebo robit nejake ine drobnosti na cash, a snazit sa platit ninimalne odvody.
Jedina moznost pre otroka v kolonii, je odist a nechat tu vsetko lezat, zamestnat sa niekde u zapadnych kolonizatorov a za svoju pracu odstavat aspon tolko, kolko dostavaju neoeuropania za to, ze prisli do EU, kulturne obohacovat Merkelbabu.
1/1