Názory čitateľov


Názory k článku:
Nebo, peklo, raj: Desať krajín, kde sa neplatia dane z príjmu vôbec a desať kde vás zoderú z kože

13. 8. 2017   jojo
a kde je ten dan co mu hubu rozbijem
11. 8. 2017   dhdshhjsagsag
dan nemoze byt nad 100% lebo 100% znamena ze ti zoberu uplne vsetko takze neviem co je v argentine ale urcite nie 135% dan
11. 8. 2017   trader
Danove raje by mohli byt zlikvidovane.Stacil o by politicke a ekonomicke embargo najvacsich ekonomik spojenych s vysokymi trestami pre domacich podnikatelov za ucty v danovych rajoch a isli by ku dnu.To sa ale nestane lebo ti co by mohli o tom rozhodnut maju sami zasite peniaze v danovych rajoch.A pritom statnym pokladnicam rocne unikaju na daniach firiem v danovych rajoch stamiliardy dolarov.Svet je jedno velke hnojisko.Chce sa mi vracat.
11. 8. 2017   antifa
Zaloz si aj ty firmu a ucet v danovom raji a mas po problemoch. Nelegalne to nie je, naopak uplne legalne v tej krajine. Len blby plati dane a necha zo seba robit dojnu kravu. Hlavne v takej krajine ako je poj*bane Slovensko, kde nic nefunguje a obcanom sa nic nevrati, co stat zoberie tak o to viac treba ist prec a zacat svoj zivot aj podnikanie v krajine, ktora ta vita, ak platis dane aj to vidno a obcanom sa dostane nieco z toho a nesnazi sa ta štát obrat o vsetko ako je to na Slovensku! Takze ak ti je na vracanie, tak v prvom rade vracaj na slovenskych politikov a krajinu v ktorej zijes a na seba, ze to podporujes a este to aj obhajujes a chces strpiet!!!
11. 8. 2017   Eur=DEATH
Mali dat tabulku celkoveho danoveho a odvodoveho zatazenia v EU v porovnani k priemernemu platu!
To by uz bolo trocha ine umiestnenie, ze?
11. 8. 2017   Lolo
Ked niekto vymyslel danove peklo, musi existovat aj danovy raj.
Ak dan z prijmu ma mat motivacny charakter, tak ju spravne v Slovakistane chapu len Hnedoslovakistanci a prislusnici povalacskych skupin, ktori vzrabaju deti na plne davky.
Ostatni sa na tieto ekologicke aktovity skladame z odvodov, dani a poplatkov, plus este DPH, z ktorej pri vhodne nastavenom "primeranom odpocte" sa stavaju bytovky, pre socialne slabych politikov a ich rodiny, no a ich developeri a prenajimatelia, si musia kupovat len lacne bugatky, alebo ine auta, pre ktore vdaka podpore chudoby, nema SR ani cesty a dialnice, kde by bolo mozne prekracovat MPR, okrem par usekov, kde strazia tieto pociny policia, ktora ale tvrdo segreguje ludi na "nasich" a ostatnych.
Niektore firmy, ktore stavaju tieto dialnice, uz 2/3 doby existencie bolsevikov, maju neuveritelne problemy, pretoze peniaze, ktore tam stat naleje, sa vytratia a zmiznu prave na miesta, ktore su tuna oznacovane ako danovy raj.
Tam si musia stavat nudzove pribitky, Siroky a ini Bystrozraki, aby v pripade nepriazdne osudu, mohli chytat ryby a preosievat piesok, spominat na Slovakistan a tancovat Ska, alebo Ragge.
U nas za tento system a miznutie penazi, su potrestany len volici a platcovia odvodov a dani, aby nahodou nemali ambicie neplatit a neodvadzat, nakolko patria ku nizssej kaste nespravnej strany konstitucnej kleptokracie.
11. 8. 2017   nazor
a opat to slovenskej opozicii nevyslo - nividia tam Slovensko ... takze napisu, ze tie cisla su nepresne a robil ich nejaky amater - ved Slovesnkoí predsa musi byt vzdy najhorsie a toto im jednoducho nehra do karat!!!
11. 8. 2017   fero z BA
platenie dane z príjmov fyzických osôb je vagabundizmus a ožobračovanie ľudí štátom
11. 8. 2017   classic chess
Nerozumiem, ako môže byť daňové zaťaženie nad 100% (Argentína).
11. 8. 2017   patkomatko
za každu stovku na tvoj učet ide štatu 135,čiže keby si štat nebral nič dostaneš 235
1/1