Názory čitateľov


Názory k článku:
Sociálna poisťovňa exekvuje čoraz viac dôchodkov

9. 8. 2017   Frantisek Nahnevany
Exekútor, ktorý si k svojej odmene účtuje a vzápätí inkasuje tzv.DPH /tzv.daň z pridanej hodnoty/ je podvodník.
9. 8. 2017   ainemunys
Ak pracovník dlhšie "marodí", väčšinou má problém. Financie - péenka akosi nestačí. Dôchodca však nedostane ani to, čo ten nemocný pracovník. Drtivá väčšina však musí brať lieky (zdravých dôchodcov je minimum), chladnička, televízor, práčka, nábytok "dožívajú" a to má byť dôstojné dožitie ?
To je tragédia !!! Všetci tí, čo sa dožijú dôchodku, rázom vytriezvia zo svojich predstáv, lebo aj zbohatlíci pocítia to, ako sú mladým nepotrebnou prekážkou.
Skúste si vypočítať, ako sa z tej žobračenky zvanej starobný dôchodok dá dôstojne dožívať.
Sme na Slovensku a preto je nedôstojné tu aplikovať zahraničné "štúdie".
Z (a)sociálnej (kvázi)poisťovne to poučovanie teda skutočne sedí !!!
9. 8. 2017   Lolo
Vyzit sa stoho da, ale tak nejak divne..
Keby sa dalo za tie love hybernovat, tak snad, ale naklady pre dochodcu, su rovnake, ako u singless, alebo mladeho paru, snad az na hypoteku. Ale inak je to uplne rovnake.
Jedine, co pomaha saturovat stav, je znizit naklady na byvanie a energie. Sem tam nejaka mnamka z kontisa a zivot ako v rozpravke.. Od bratov Grimmovcov.
9. 8. 2017   Blind Man
To sú len cca 3% všetkých dôchodcov. Nerobte z toho tragédiu!
9. 8. 2017   MV
Ktovie aký podiel má na svedomí láska k nenásystným vnúčikom? V roku 2011 prevýšil podiel osôb vo veku nad 60 rokov skupinu 0 až 14 rokov a postupne pribúda počet vdovíc. Súhrnne povedané, starí rodičia si lásku alebo priazeň vnúčat nekúpia, hoci sa chcú tváriť majetne cez vianočné sviatky alebo narodeniny, naozaj, fakt, kto neverí, zostanú mu neskôr oči pre plač bez ohľadu na vzdelanostnú štruktúru tejto skupiny. Nevďačnosť je štandard.
9. 8. 2017   SLOVAK
TO JE KAPITALIZMUS...
9. 8. 2017   anonym
To je tvoja sprostosť
9. 8. 2017   Lolo
Niekedy mam pocit, ze zadlzeneho dochodcu, by mohli rovno zastrelit, lebo by to bolo humannejsie, ako ked ho nechaju zit len pre to, ze ma nejaky pasivny prijem a z toho sa nabaluju exekucne pijavice. Lebo keby dostal benzinovu injekciu, alebo inak ukoncil svboj zivot, nebolo by to formulovane ako lupezna sebevrazda, ale ako humanne zmarenie uzery pasivneho prijmu.
Este sme tam sice nedospeli, ale pripomina mi to matrix, ked ludia v kokonoch, na umelej vyzive, pripojeny do SYStemu produkovali energiu pre nejaky zvrateny system.
Dochodca ktoremu odsavaju jeho pridel pasivneho prijmu, by sa mal lepsie v base, kde by on bolo lepsie postarane, ako ked musi prezivat prikorie na minime mensom, ako Rusky dochodca, pri cenach rovnakych a vyssich, ako v celej EU.
Keby si uvaril z exekutora gulas, ani do basy by ho nedali, uzival by si ako kanibal, pozornost personalu psychiatrickej liecebne a nemusel by sa na utlmujucich liekoch trapit na almuzne, ktora by mu ostala po exekucii.
Lepsi zivot pri exekucii mat uz dozivajuci otrok mat nebude.
1/1