Názory čitateľov


Názory k článku:
Zbytočne predražená: 5 najčastejších chýb, ktoré vás počas dovolenky pripravia o peniaze

10. 8. 2017   Lolo
Dovolenka v Slovakistane, je daco ako nemocenska, pocas ktorej nam sice ide plat, ale naklady okrem beznych vydavkov, sa nasobia ubytovanim niekde inde a predrazuju sa o cestovne, ktore ak mame elektricenku, nevyuzijeme, ale za to si priplatime za letecke a letiskove poplatky, zradlo predrazene v All Inclusive, pripadne este priplatime cestovne poistenie, ktore nas nechrani, ale zaplatit ho musime. Dalej sa nasobi cena nasho zivota prenajmom atrakcii v mieste, ako je prenajom vozidla, aj ked nam vlastne stoji pred barakom, alebo lodky a ineho entertajmentoveho balastu za nase love.
Takze zakldadna poucka znie, ak chcete usetrit za dovku love, zalezte niekam do kuta, pretrpte tyzden, alebo dva v chalde, alebo tme, vypnite doma elektri u a plyn, postavte si stan na balkone a nepridete o ziadne peniaze, usetrite. Alebo sa pesibusom presuvajte po BA, kupte si rozky a malinovku z domu, nikam nechoddte, len vyuzivajte elektricenku, vozte sa od rana do vecera v klima buse a eline, pozorujte zivot okolo seba a tvarte sa ako turisti.
Opat ak mate elektricenku, alebo spravny vek, dosiahnete iny pohlad na svet.. Ak mate selfietyc, a ine vybavenie, zoberte si ho zo sebou.
1/1