Názory čitateľov


Názory k článku:
Prečo nedokážem ušetriť: 5 rozpočtových mýtov, ktoré sa nám najčastejšie hodia ako výhovorky

7. 8. 2017   fačiarffffff
Mech ma človek akykoľvek príjem cca 15% mu bude a tak chýbať !!Ps:To nemam z vlastnej hlavy! Ale u mňa to funguje na 100% !:-)))
7. 8. 2017   anonym
Mech = Nech oprava
7. 8. 2017   fačiarffffff
anonym = fajčiar ďalšia oprava !!:-)))
7. 8. 2017   Lolo
Je to velmi jednoduche.
Rozpocty sa lisia podla prijmovych moznosti otrokov a regionu EU.
Napriklad vo vychodnej kolonii EU yvanej Slovakistan, sme uplny uctovny kuzelnici, zijeme v rozpoctovych provizoriach a podaktory kazdy mesiac v zapornych cislach, ako vyspele europske staty.
Problem rozpoctov a uspor je v nizkych prijmoch.,
Kto zaraba malo, uspori menej, alebo aj vobec, ako ten kto zaraba 4x viac, nemusi zit striedmo, lebo ak si odlozi 1/4 prijmu chudaka, moze minut 3/4 toho, na co chudak ani nepomysli. Ak si odlozi 1/4 prijmu chudak, ktory zaraba 1/4 toho, co zaraba iny europan, buse mat uspory iba zlomok uspor v podobe 1/16 toho, co ma bohatsi
Kto sa nad tym zamysli, ak niekto funguje na hranici minimalneho prijmu, alebo pasivneho priemerneho prijmu dochodcu, tak si rychlo uvedomi, preco napriek tomu, ze setri, nieje ziaden mytus, ze nic neusetri, alebo to co usetri, je strasne malo, ktore nema yiadnu vahu v zivote motroka.
4. 8. 2017   BINGO
no toto su mi ale rady......tahajte do p..e s tym!!!
4. 8. 2017   jano
mladí si nevedia povedať pri nakupovaní nie
a starí si nedovolia ani to nakupovanie
4. 8. 2017   MV
Nikto nepotrebuje, aby ľudia šetrili, trh a reklama sú presýtené hlúposťami, treba minúť, zadĺžiť sa, platiť úrok a kto ušetrí bude platiť záporný úrok. Nemôžeme mať všetko. Pri nesplácaní je doma exekútor, strecha nad hlavou zmizne a len potom nastane to pravé šetrenie. Čo je z účtovníctva, keď chýba príjem?
Pajác z Afriky vyhlásil, že ho baví chodiť po horách, preto o práci neuvažuje a asi ani o šetrení nepočul a aj na Slovnsku ich je dosť.
1/1