Názory čitateľov


Názory k článku:
Investor-miliardár: Kryptomena nie je skutočná, funguje len vďaka optimizmu

4. 10. 2018   widr08@wo.cz
Chytrému napověz...a pokračování si vyber podle svého naturelu.
Těm prvním stačí podívat se na oficiální nebo skvělé české stránky projektu.
Fundovanou zmínku má i Anuet Etlinger na Facebooku. Ostatně, kdo chce kam...
Z vlastní zkušenosti mohu říct jen, že se projekt zatím nehodí pro zlatokopy a bezmozky.
Přestože vývoj směřuje k tomu aby i oni z něj mohli profitovat. Existují i skupiny nepoctivců, kteří se právem cítí ohroženi a proto se snižují i k hloupým reakcím a podrazům. Marně. Šakali vyjí, karavana jde dál !
9. 5. 2018   Esmerald
Můžete mi někdo vysvětlit, jak chcete obchodovat s DasCoinem, když nemáte Validátor?
Není to náhodou PODVOD?
Celé provize přece jsou z náboru dalších hloupých ovcí, to že je to kryptoměna, je jen Marketingová vábnička, s nový pojmem - neprobádaným zázračným tajemným penězovodem, na které hloupé ovce slyší.
Nebo mám věřit, že lidé ještě věří na zázračný JAR od Amwej, který stojí v drogérii 20,-Kč a z USA 30,- ale USD?. Marketing je skrytý a obalený pohádkami.
Je to letadlo. Cena Dascoinu se propadla po vstupu na hovnové burzy z 0,52€ na 0,13€, přitom slibovali Bitcoinový raketový růst na mnoho € za coin.
Investor - miliardár - to není jen v Kryptoměně, to jsou skoro všechny položky, které se na burze obchodují. Nejsou existentní. Investiční zlato obchodované na NewYorské burze existuje pouze na harddisku, ne?
17. 6. 2018   vandavysnovska9@gmail.com
co ja viem tak maju Validátor,nemam v dascoine investovano zatial ale podla mojich skusenosti viem ze vela ponuknutych inv.bolo zatracovanych a nakoniec vela z nich dopadli super.Skor to chcem reagovat na Vasu priblblu pripomienku o spolocnosti ktoru neviete ani spravne napisat ze sa jedna o Amway a nehovoriac ako spolocnot pracuje vyse 60rokov a co ponuka a idete to porovnavat z drogeriou.
14. 3. 2018   dascoinslovakia@gmail.com
DasCoin vstupuje na 3 externe burzy. Pri tejto prilezitosti sa za ucasti 4000 ludi z celeho sveta bude konat v Londyne 27 Aprila 2018 sprievodna akcia.
Pre zaujem o DasCoin navstivte www.dascoinslovakia .sk
20. 2. 2018   DASCOINjePODVOD
pozor na kryptomenovy podvod DASCOIN! - www.dascoin.wz.sk
31. 7. 2017   dascoinslovakia@gmail.com
Kryptomena je prave prebiehajuca buducnost nezdravych financnych systemov. Samotne banky financuju rozvoj svojich blockchain technologii, aby neostali v pozadi a v tieni digitalnych mien. Cena Bitcoinu rastie, pretoze je to svely sposob ako vlastnit hodnotu a transaktovat s okolim bez nutnosti tretej strany a za minimalne poplatky. Ak ste zmeskali cenu Bitcoinu v 2009, nenechajte si ujst digitalnu menu DasCoin, ktora koncom Septembra spusta internu exchange a koncom Q1 2018 vstupuje na viacero Externych exchange. Momentalne sa cena DasCoinu hybe v intervale 0.1 - 0.3 EUR. DasCoin je hybridna mena (centralizovana cast a zaroven decentralizovana cast), ktora disponuje 6 sekundovym blockchainom (overenie a potvrdenie transakcie do 6 sekund), disponuje SmartContracts (ako Ethereum) a nie je to ICO (Inition Coin Offer). Pre viac informacii www.dascoinslovakia .sk
29. 4. 2018   nothor
srovnání s bitcoinem je zavádějící. nenechte se zblbnout lidi. cena vůbec nerozhoduje o budoucím vývoji. bitcoin má stále obrovský potenciál a je to časem ověřená kvalita. dascoin naproti tomu je podvod, který vás láká na rychlou vidinu zisku alias V. Kožený. přečtěte si nejdřív něco o kryptomenach,blockc hainu a zakladech investování, než se do něčeho pustíte.
29. 7. 2017   anonym
Natlačené fiat peniaze fungujú len vďaka obchodu s ropou.
21. 1. 2018   Shitcoin
DASCOIN je len obycajny SCAM. Propagovat to moze len clovek hlupak alebo zlodej.
27. 7. 2017   saxo
Otázka nestojí "Čo sa stane s cenou a likviditou Bitcoinu", ale "Čo sa stane s nahromadeným dlhom v čase keď úrokové sadzby stúpnu na úroveň > 5 p.a". Žeby opäť nesplatiteľné dlhy mali zaplatiť daňoví poplatníci alebo dokonca sporitelia? Z logický dôvodov odpoveď na kontrolné otázky naznačila Janet Yellen "You know probably that would be going too far but I do think we're much safer and I hope that it will not be in our lifetimes and I don't believe it will be".
27. 7. 2017   anonym
Mena - predstavuje súhrnný pojem označujúci sústavu prvkov peňažného obehu v štáte, upravenú zákonom.
Pojem mena zahŕňa:
● názov menovej jednotky a jej zlomku
● hodnoty papierových peňazí a mincí v obehu
● pomer k drahým kovom al. iným národným a medz. jednotkám
● kto menu vydáva do obehu a rozhoduje o jej náležitostiach
● pravidlá emisie a obehu peňazí
Platidlo - je všeobecne akýkoľvek obvykle používaný prostriedok výmenného obchodu.
Peniaze – za peniaze považujeme všetko, čo slúži ako všeobecne príjmaný výmenný prostriedok alebo platidlo
27. 7. 2017   anonym
a tie zelene (a ine) papieriky su akoze co?
1/1