Názory čitateľov


Názory k článku:
Od augusta upravuje svoje poplatky 7 bánk: Najdôležitejšie zmeny v cenníkoch

27. 7. 2017   Dig
Tak Tatrabanka uz j tak zúfalá, ze zavedie poplatok pre lotérie, Hmm.
27. 7. 2017   MV
Sporiteľňa má prevody pri hazardných hrách ošetrené dávbo. V Tatrabanke sú dnes už miliardy a veľkí akcionári, burzové ceny akcií sú veľmi vysoké. Tam nič nehrozí, účtovná závierka za rok 2016 to hovorí jasne.
26. 7. 2017   anonym
Veľa mainstreamových slovenských ovciec má účty v slovenskej sporiteľni, pretože si myslia, že je slovenská :).
26. 7. 2017   Lolo
Otazka potom znie, co su to cezhranicne platby?
Lebo ak neexistuju hranice v ramci Schengenu, tak potom cezhranicne platby, mozu byt interpretovane, ako platby cez hranice okresu, alebo regionu v ramci jednej krajiny, alebo okresnej kolonie.
Je neuveritelne, ako bankstri rvu peniaze z otrokov v koloniach, poskytuju uvery a robia si dobry den z chudakov, ktorych obcas nazyvaju klientami.
Pritom su to pre nich len pacienti, alebo cakatelia na poplatky.
Keby toto urobili materske banky v krajinach, od kial u nas pochadzaju pobocky tychto bank, tak ich migranti zozeru za ziva.
26. 7. 2017   pako
najvyšší čas rušiť účty!
26. 7. 2017   anonym
Si normálny, v dnešnom svete už nemôžeš byť ani bezdomovec bez účtu v banke. Iba tak nelegálny bezdomovec.
26. 7. 2017   Lolo
Ucet k zivotu nieje potrebny, dokonca ani zivnostnik ho nepotrebuje.
Zatial, pisem zatial, funguje u nas stale hotovost.
Vsetky poplatky, sa daju platit v hotovosti.
Pokial bude existovat hotovost, bude existovat stale aj sloboda jednotlivca.
27. 7. 2017   Praktik
Ano, mozes mat vsetko v hotovosti. Otazne je - ci je to lepsie. Podla mna nie. Hotovost je dobra, ale treba aj bezhotovostne operacie. Ak chces riesit vsetko hotovostou, tak mas problem. Vo vacsich firmach je nepredstavitelne vyplacat vyplaty individualne - lebo by si na to potreboval velke oddelenie s pokladnami, ktore bude chodit do banky so sekuritakmi. Prva vec, kde mas problem. Druha je, ze ked ides niekde platit - tak casto chcu bezhotovostne platby, lebo by zase museli drzat pokladnikov, co je nemyslitelne. Takze nakoniec ti ostatne platit na ucet v cudzej banke, alebo na poste. Bankam /ci poste/, zaplatis tak, ci tak a mozno este viac - ako keby si mal ucet. Dalsia vec - ak mas peniaze, tak ich budes nosit vsetky stale pri sebe ? Alebo si ich nechas doma a budes sa bat, ze ak ti niekto vykradne byt, budes na mizine ? Hotovost treba mat, ale treba vediet dobre vyuzivat aj bezhotovostne operacie.
27. 7. 2017   Szekeres
Lolo, taras! Anonym 26.7. 19:41 ma preavdu. Dnes bez uctu nedokaze existovat ani bezdomovec (samozrejme, to je hyperbola, jedine real bezdomovec dokaze..). Priklad: uved, ako ma niekto zaplatit SSE (VSE,ZSE) zalohu za elektrinu....nemaju pokladnu, uved, ako ma niekto zaplatit koncesie na RTVS....dalejm nepoznam ziadneho zamestnavatela, ktory by bol ochotny vyplacat mzdu v hotovosti, podla mna neexistuje
1/1