Názory čitateľov


Názory k článku:
Tri krajiny, ktoré najrýchlejšie menia svoje rezervy na zlato

26. 7. 2017   vlad2
to krachujuce Rusko je hrozne. Nie len ze mu nevadia sankcie uvalene demokratickymi krajinamy, ale este aj bojuje a vitazi v Syrii a navyse zvysuje svoje zlate rezervy....
26. 7. 2017   oberon
Zjavne si čítal len titulok a nie článok.
Rusko zvyšuje svoje zásoby zlata vlastnou ťažbou. Nie nákupom inde. Zvyšovanie ich rezerv tak nie je znakom silnej ekonomiky, ale len toho že majú zlaté bane. A v nich ťažia hoci v zlých podmienkach a pri zastaranej technológii a nízkej mzde baníkov. A to vedia lebo Rusom ako tak ide len drancovanie nerastných surovín, výroba zbraní a produkcia propagandy. V ničom inom sa ani len nechytajú.
26. 7. 2017   Szekeres
zato propaganda o ktoru sa tu usilujes je dost ..nepresvedciva. Ako ta vuobec mohla napadnut taka asociacia, ze navysovanie zlat. rezerv v centr. rezerv. systeme by malo byt znakom prosperity? A ak sa tak uskutocnuje z vlastnych zdrojov by malo byt negativnym znakom. Ak by zlato nakupovalo na Wall street bolo by to podla teba pozitivnejsim znakom ich ekonomickej situacie?
26. 7. 2017   Oberon
Ja tvrdím presný opak toho čo mi pripisuješ.
Rusi zvyšujú svoje zásoby zlata, preto lebo berú od vlastných baníckych spoločností zlato. Ak by ruská vláda prestala vykupovať zlato z ruských ťažobných spoločností tak by sa tieto dostali do problémov, lebo sú podkapitalizované a nevedia ťažiť tak efektívne ako svetové spoločnosti. Takže Rusi zvyšujú svoje zásoby zlata nie preto, lebo sa im ekonomicky darí a neveda čo s peniazmi, ale preto lebo musia ak nechcú utlmiť vlastný ťažiarsky priemysel. Toľko som chcel povedať. Asi si mi neporozumel.
A to čo píšeš o Wall Street, to som zase neporozumel ja. Zlaté rezervy USA vlastní FED, ktorý nesídli na Wall Street
New Yorku, ale centrálu má vo Washingtone. (V New Yourku je jedna banka, čo je súčasťou systému FED, ale tá niež nesídli na Wall Street.). USA má minochodom ďaleko väčšie zlaté rezervy ako Rusko a to či je to znakom prosperity alebo úpadku fakt nechám na tvoje vlastné uváženie.
26. 7. 2017   Szekeres
na moje uvazenie to nenechavaj, lebo ja som nad tym neuvazoval, ani uvazovat neplanujem. Mamm pocit, ako by sme sa bavili ...hluchy so slepym. Ale nemma cas vsetko vysvetlovat a vyvracat..Nechajme to tak...Ale, ako si do toho dokazal zatiuahnut FED, tomu vuobec nerozumiem...Ja som mal na mysli komercnu komoditnu burzu. Ci sa komodity obchoduju na WS, neviem. To som si iba tak strelil (ze komoditna burza je na WS...) a mozno tym som Ta zmiatol. Maj sa!
25. 7. 2017   jebnuty
Kolko ma Slovensko?
25. 7. 2017   anonym
Slovensko má 150 zbytočných penisov v parlamente.
26. 7. 2017   anonym
a kundy nie su v parlamente?
26. 7. 2017   Oberon
niečo vyše 30 ton
1/1