Názory čitateľov


Názory k článku:
Ani auto, ani dovolenka: Finančná situácia Britov sa rýchlo zhoršuje

2. 8. 2017   Blind Man
Finančnú situáciu Britov mám hlboko v 3,14či!!!!
2. 8. 2017   nespokojeny obcan SK
ale pekne strasite ludi.Uz aby bolo Sk z europy prec.Alebo aby sme si mohli rozhodovat sami za seba. A nie pofiudernych ludi z Brusela.Snad si myslia panackovia v Bruselu ,ze maju patenty na rozum.?
1. 8. 2017   Gatwick
autor clanku by mal ist na letisko Heathrow,alebo Gatwick...)))kde za rok prepravili 44 000 000 cestujucich!Ano dobre citate 44 mil.V Nedelu,sobotu mal Gatwick len na jednom parkovisku cez 500 prichodov a odchodov...)))Rano uz o 4.hod stoja vozidla v 2km rade na letisko..)))
25. 7. 2017   anonym
Čo sú to za bludy, čo si každý mesiac kupovali auto. Majú briti niekoľko žalúdkov ako ALF a teraz jedia menej. Nikdy na tom nebudú horšie ako slováci. Podobne nemci nariekali, že majú len 2 autá a dovolenku si dovolia len 2x v roku na Maurícius. Z EU preč a čo najskôr, posledný nech zhasne svetlo.
25. 7. 2017   Szekeres
citam tak clanky a ine sprostosti v germanskych koloniach v poslednom roku a...tak ma napada. mal Goebbels nejakych potomkov? ...synovcov, netere? Ak ano, co asi tak teraz robia?
25. 7. 2017   MBA
co to tu zas pisete za bludy, clovek by mal pocit, ze by sme im mali prispievat do sovialneho systemu, lebo sa maju horsie ako mi. Pochybujem, ze u nich vacsia prosperujuca spolocnost v hlavnom meste dokaze ponuknut plat 650 brutto , ako to dokaze daky vychodnar v BA :D
25. 7. 2017   anonym
my sme mysleli,že sa priblížime k nim životnou úrovňou.Omyl.Vymysl ené je to tak,aby sa západ priblížil k východu.No a východ k Afrike.Geniálne.Už len si dať nobelovku.
25. 7. 2017   Lolo
Nikdy na tom nebudu tak zle, ako sa maju motroci vo vychodnych koloniach EU.
Ich problemy a starosti, su najma multikulturalne obohacovanie a ne-schopnost pracovat.
Potom nastava upadok a doslova degeneracia, vdaka indexom spotreby, ktore su kolisave, sa neda urcovat nic, no najma nie chudoba, alebo yhorsujuca sa financna situacia ovcanov krajine, ako je Britania.
Oni totiz cestuju pocas leta do prdele, minaju love v zahranici, alebo polatia aj hotovostou, pretoze je to castokrat vyhodnejsie, platit cash, na ucte nechat minimum a podobne ficurky.
Ak by na tom mali byt tak zle, ako sa maju kolonialny otroci, tak by Londyn, alebo Dublin padol v troskach a popole, pretoze ludia sa tam vedia nastvat a najma II generacia pristahovalcov, ak by nedostala davky, sposobi ovela vatsie problemy, ako u nas hnedoslovakistanci, ktory tam ziju tiez a su kupodivu mierumilovnejsi a "Britskejsi" ako Africka vlna hnedobritov.
1/1