Názory čitateľov


Názory k článku:
V júni pracovalo 235,9 tisíca poberateľov dôchodkov

25. 7. 2017   Lolo
Osobne si myslim, ze je to velka hanba, pretoze 27 rokov, co su 2/3 doby vlady cervenych svini, ak 1/4 dochodcov, v nejakej krajine EU pracuje, je dakde poondiata chyba.
A ta chyba sa stala ovela skor, ako dochodci zacali pracovat.
Ale nikto sa tu chybu nesnazi odstranit, naopak. Predpokladom fungovania tejto vychodnej kolonie EU je, aby pracovali nielen dochodcovoia lekari, sudcovia a uradnici, ale aj robosi za pasom, asi az do smrti.
24. 7. 2017   Pietro
Lenže sociálna poisťovňa pokiaľ má informácie mala by aj zverejniť čo robia dôchodcovia, pochybujem že bude veľké percento dôchodcov robiť vo výrobnej sfére niekde za pasom.
Určite tam budú prevažne pracovníci v súdnictve, zdravotníctve štátnej správe a pod. Takže nie zvyšovať vek odchodu do dôchodku plošne,ale tým profesiám kde pracuje najviac dôchodcov, pokiaľ toto nespraví vláda a jednoducho neustále zvyšujú odchod do dôchodku tak to je ako by si rezala konár na ktorom sedia pripadá mi to že to už nemá nič spoločné zo sociálnou politikou no čo už ľudia im to vo voľbách spočítajú a potom nech sa nedivia prečo to tak dopadlo.
1/1