Názory čitateľov


Názory k článku:
Česi vyviezli vlani zbrane za rekordných vyše 18 mld. Kč

21. 7. 2017   Lolo
No niekto musi zbrane vyrabat, aby ich niekto iny mohol kupit. Ten kto ich dostane a pouziva na zabijanie cohokolvek, vatsinou nevie zbran nielen vyrobit, ale okrem zabijania a zrania, priemysel nepostavi.
Problem je, ze peniaze na nakup zbrani, povatsinou pochadzaju zo zdrojov danovych poplatnikov, ktorych nimi nakoniec ozbrojene zlozky terorizuju a nutia ku poslusnosti.
A to je vecny kolobeh zbrani v prirode.
21. 7. 2017   Pietro
Čo sa divíte veď Česi vyrábajú humánne zbrane to len na Slovensku sa vyrábali nehumánne zbrane aspoň to takto prezentoval ten ponovembrový prezident v krátkych gaťách.
21. 7. 2017   Alda
Dobrá práce.
Až se začnou prodávat nová proudová letadla(2019-2020), tak to číslo poletí vzhůru.
Pistole,pušky,v ozidla,náboje,optika, letadla.
Zlaté české ručičky!
21. 7. 2017   anonym
Špinavá politika pána Havla, ktorá zlikvidovala slovenský zbrojný priemysel aj zo 600 subddávateľmi a tak "tento demokrat Vyprodukoval! na Slovensku cca 130 tisíc nezamestnaných !!! Nech sa pečie v pekle !!!
21. 7. 2017   Alda
Moulo.
Ty vaše zaostalé fabriky šly do krachu.
Pan prezident na tom nenese vinu.
Vinu nesou ti vaši komunističtí zločinci--Husak,Bil ak a další.
21. 7. 2017   xyxy
No ja si pamätám jeden Havlov prejav, keď povedal: "československé zbrane už nebudú zabíjet lidi ve světe." Mal som kolegu, ktorý predtým pracoval v ZŤS Topoľčany, kde sa vyrábali mínomety. Po tom ako Havel zrušil zbrojársku výrobu na Slovensku, tak všetky výrobné stroje kúpili Taliani, previezli ich do Talianska a mínomety vyrábali tam.
Ale je dosť pravdepodobné aj to, že niektoré krajiny nám za zbrane neplatili.
1/1