Názory čitateľov


Názory k článku:
Zákaz áut so spaľovacími motormi by ohrozil veľký počet pracovných miest

19. 7. 2017   us_ama
Vzhladom na to,ze svetove zasoby ropy su cca na 100rokov,nikto nedovoli zakaz spalovacich motorov...ropa=prac hy...
Pokial niesme schopni vyrobit dostatok cistej elektriny,tj.bez jadra a popolceka z tepelnych elektrarni,je pouzivanie vylucne elektromobilu hovadina...
19. 7. 2017   Szekeres
nie su k dispozicii iba 2 alternativy! Je tu tretia - nebude sa jazdit. Presnejsie, jazdit sa bude iba pre potrebne ucely, t.zn. jazdenie bude drahe.
19. 7. 2017   Lolo
Problem elektromobility, je elektrodebilta, ktora sa odvija od statnej podpory elektroylodejiny a transformacie toku zisku, dani a poplatkov od ovcanov, smerom ku statom, bankstrom, oligarchom a uzkej skupine ludi, ktory za peniaze statov, a ich ovcanov, buduju bussiness, ktory ma globalny charakter a nieje uniku.
Zacalo to nenapadne, ekoterorizmom, vetrobaronmi a slnkobaronmi, ktory v ramci statnych dotacii, subvencii, popdpory politikov, zacali nenapadne v dobe upadku industrialnej ery, budovat obchod z energiami, ktore prezentuju ako ekologicke a dobre, pre ludi nenahraditelne.
Ale je to v podstate vojna, ktora ma globalny charakter a niektore staty, pachaju doslova genocidu ekonomicku, nakolko ceny energii maju klesajuci charakter, ale vytvaraju sa umelo "primerane" naklady a odvody z ktorych sa buduju imperia elektrickeho fetisizmu, ktory yotroci kazdeho, kto ma elektricku pripojku a nakoniec na miesto benalu do auta, bude tankovat za kredity elektrinu.
Otroctvo ma rozne formy, okrem uveroveho otroctva, existuje este aj otroctvo energeticke a este davno pred tym, vznikla chudoba energeticka.
https://www.res earchgate.net/profile /Radovan_Kavicky/publ ication/299340245_Ene rgy_poverty_in_Slovak iaEnergeticka_chudoba _na_Slovensku/links/5 6f12f7908ae9a58a82945 04/Energy-poverty-in- Slovakia-Energeticka- chudoba-na-Slovensku. pdf
energia.sk/dole...
Takze podla mna, pri realnej energetickej chudobe, ktora je realitou vo vychodnych koloniach EU, je elektromobilita, len dalsia paka, ako vyrazit dalsie peniaze z chudoby, bez ohladu na ekologiu.
Lebo bohate staty zavedu dotacie a chudobne staty zavadzaju restrikcie, alebo dodatocne zdanenie aut spalovacich.
18. 7. 2017   MMe117
lebo podla nemeckych zelenych elektrina pre elektroauta sa vyraba z prdov duhovych jednorozcov, ktore neprodukuju ziadne emisie.
18. 7. 2017   anonym
Bodaj by ich zakázali tí prechlastaný pomätenci z EU už od zajtra.
1/1