Názory čitateľov


Názory k článku:
Hollywood má problém, priveľa zlých filmov

23. 7. 2017   Peter
Nechápem, kto tie US filmy pozerá. Až na malé výnimky sú to nepozerateľné braky. Keď potom čítam, koľko film zarobil, tak mi nie je jasné, kto za to môže platiť. Asi aj človek degeneruje, nielen kinematografia.
22. 7. 2017   omen
Imperiálna ríša Amerika je na kolenách, akurát si to nikto nevšimol - ani Američania. Zrejme aj Sumerom, faraónom, antickí Grékom, či hrdým Rimanom chvíľu trvalo, kým precitli a zistili, že už nie sú na výslní, ale smetisku dejín. Keďže ani Veľkej Britáínii to zjavne ešte tiež cekom nedošlo, niet divu, že aj Amíkom to toľko trvá ...
18. 7. 2017   MV
Keď sa to tak vezme, jestvuje len niekoľko typov scenárov, ktoré sa opakujú. Napríklad taký nezmysel ako hrdina uteká a utečie pred obrovským výbuchom a ani vlások sa mu neskrivil sa opakuje pravidelne. Vraj to niekomu tlmí psychické napätia.
ALE: celkom náhodne som zachytil zo slovenského seriálu o víne ktorý sa odohráva v tom Vínnom v prostredí nastupujúcej slovenskej maloburžoázie vetu, kde v ohnisku kvasenia vína vo Vínnom hovorí hrdinka:"A teraz si dáme dobré francúzske víno..." Hollywood ber to, len v garde so slovenským vínom.
17. 7. 2017   Lolo
Ak ma problem holyud, tak sa nas to ani moc netyka.
V Slovakistane debilizator je uplne out, vseliake nervality show, farmy, alebo panderlaky, tahaju uroven diviakov na take dno, ze ak v holom ude, natocia cokolvek, stale je to o niekolko tried lepsie, ako domaca tvorba.
Cest vynimkam.
17. 7. 2017   fero z BA
Ovce chcú každý deň nový film a to je výsledok ---- odpad
17. 7. 2017   Blind Man
Odvtedy čo to tí správni ovládli, len samé sračky sa tam točia!
1/1