Názory čitateľov


Názory k článku:
Prekvapuje pokračujúci silný rast cien potravín

21. 7. 2017   František Nahnevany
A rast meny Euro. Paradox.
15. 7. 2017   MV
Keď milióny hektárov pôdy vo východnej Európe nikto nemôže obrábať a ani ovce pásť ako v Lesothe, hovorí sa tomu princip voľného obchodu, nastúpia biopalivá, nevyriešené majetkové vzťahy, špekulácie na komoditných burzách a do toho prídu všeobecné nároky na potraviny pre každého. Nikto nepožaduje a ani nechce z náboženských dôvodov reguláciu pôrodnosti.
15. 7. 2017   jojo
je to ucelovo vytvorene mocenstvami
15. 7. 2017   MV
V týchto situáciách sa nikdy neozývajú náboženskí fanatici, ktorí hovoria ako by Zem uživila aj viac ako 20 miliard ľudí, ale ja sa ich vždy pýtam to isté: Prostredníctvom ktorých suparmarketov a obchodných reťazcov? Európa? Čo bude hlavnou zložkou ich potravy? Žeby sacharidy z GMO kukurice alebo čosi upatlené z múky, ktorá prišla na padákoch až kým nedostali cukrovku minimálne II. typu? Človek je premnožený druh, ale vraj mravcov je oveľa viac aj z hľadiska celkovej hmotnosti a to inšpiruje celú Afriku a Indiu.Neviem aký stav je v &indonézii na jednotlivých ostrovoch.
14. 7. 2017   jojo
na co sa tu yasa hraju spinavci, ved to bol ciel centralnej banky, aby rozhybali inflaciu a zacalo sa zasa zdrazovanie, uvidime, do kedy im bude slapat takyto system, neustaleho zadlzovanie a nasledneho zdrazovania !!!
14. 7. 2017   Lolo
A to este netusime, ako zamiesa karty tohtorocne sucho, neuroda a problemy zivocicharov.
Posledny rok, si uzivajme steaky, alebo klobasy.
Od buduceho roka bude zasa dobry aj sacik rozkov, najdeny v kontajneri.
14. 7. 2017   Pietro
Už je to tu ! Pred nejakým časom protestovali Český roľníci a medzi iným tam bolo jedno heslo: BUDEME SE DIVIT KDYŽ NÁS BUDE EU ŽIVIT.
14. 7. 2017   classic chess
Vzhľadom na suchá a neúrodu na Slovensku by som trocha pozmenil heslo: ani se nestihneme divit, když nás EÚ nebude živit.
14. 7. 2017   Peter
Najväčší podvod na ľudstve sú peniaze až ľudia vypilia posledný strom a znečistil poslednú rieku zistia že peniaze nemajú žiadnu hodnotu a zlato je len kov a diamant len kus skla uhlík !
1/1