Názory čitateľov


Názory k článku:
Sociálna poisťovňa má aj naďalej presúvať peniaze medzi fondmi

15. 7. 2017   muchotravka
Načo nám je rezervný fond solidarity, invalidné poistenie, poistenie v nezamestnanosti, úrazové poistenie, nemocenské poistenie či garančné poistenie? Malo by sa to proste premenovať na predvolebný účelový fond smeru. V chorobe a núdzi nech zamestnanec neotravuje, nie je predsa voličom...
10. 7. 2017   MV
Hádam by ľudia nechceli byť na PN-kách a ešte sa liečiť inovatívnymi liekmi? Medzi fondami sa to presúvalo aj v socializme a možno vzniknú ešte ďalšie lákavé fondy, navrhoval by som taký, ktorý bude hradiť doplatok pacienta na obzvlášť drahú liečbu. Presúval by sa menovite do zdravotnej poisťovne ako sociálna zložka liečby, ale kto by to mal platiť ani netuším.
9. 7. 2017   Lolo
Pri kazdom presuvani, sa cosi strati, cosi ukradne, vzniknu "primerane naklady" a ine drobnosti.
To je proste tak a poistovne nikdy nekonali v prospech majority klientov a polostatne, polosukrome poistovne, nekonaju nikdy inak, skor este horsie hospodaria a ak maju moc, no a ta nasa SP moc ma, tak ju patricne vyuzivaju, niekedy aj zneuzivaju.
9. 7. 2017   anonym
to sme úpne v pytli preto máme tak= penzie s ktorých sme žobráci je to presne ako o zdravotníctve sústavná manipulácia a odlžovania nikto nie je stíhaný za zle vykonanú prácu sú trestne zodpovedný mám zato všetci patria do basy za škody ktoré spôsobily štátu slovenskej spoločnosti hofg morho
9. 7. 2017   Blind Man
Nevedno dokedy to bude takto fungovať.
9. 7. 2017   dig
Pekne svinstvo. Ojebu ludi na odvodoch, a potom sa to ani na to na co sa to akoze vybera nepouziva ale dotuje sa tym nieco uplne ine, Dakujeme FICO. SOCIALIZMUS AZ NA VEKY.
10. 7. 2017   anonym
konecne zravy nazor
1/1