Názory čitateľov


Názory k článku:
EÚ budú chýbať peniaze, za členstvo by si mali priplatiť predovšetkým krajiny z východnej časti únie

13. 8. 2017   nazor
preco si neznizia nehorazne platy v EU parlamente?
7. 7. 2017   anonym
takuuniu trba zrovnat zo zemova zalesnit.
6. 7. 2017   Szekeres
!!!!!::::a to este nic nie je!!! V skutocnosti DPH nie je DPH ale jedna velky zlodejina. A mozno DPH nie je DPH, ale HDP...ako povedal nejeden PhD!!!..v DPOH
5. 7. 2017   trader
Treba dat Bruselu zbohom.
5. 7. 2017   fero z BA
nerozumiem ale, prečo by mal nemecký daňový poplatník platiť rozkrádanie smeráckych zlodejov
9. 7. 2017   us_ama
Preco by mal slovensky robotnik dostavat za tu istu pracu stvrtinovy plat nemeckeho robotnika?
5. 7. 2017   nespokojny slovak
Preco dovolia matky a manzelky krestanskych vojakov ,aby isli bojovat za slobodu niekoho ,kdo uteka zo svojej krajiny ako zbabelec?
5. 7. 2017   anonym
Kde bola europska solidarita ked sa prerozdeluju dotacie pre polnohospodarov, preco dostavame 25% toho co polnohospodari na zapade?
Kde bola solidarita pri otvoreni pracovneho trhu, ked sme dostali obmedzenie na 7 rokov?
5. 7. 2017   JHB
Ta nikdy nebola a ani nebude. My budeme stale len otroci a podradradna rasa pre zapad. Skoncovat s EU treba a to rychlo, lebo inak ona skoncuje s nami. (celkom jej to ide)
5. 7. 2017   MV
Bez boja niet víťazstva.
5. 7. 2017   fero z BA
slovania sú len banda alkoholikov
6. 7. 2017   anonym
trestný čin hanobenia národ, rasy...
6. 7. 2017   JHB
a ty si uplny dement, kazdy jeden prispevok co tu mas je hroza uz len precitat, ak takto vzmyslas tak ta normalne lutujem.
5. 7. 2017   nespokojeny slovak
Odpoved je jasna ako facka ,prestante podporovat zbabelcov -migrantov a hned sa uzetri.
Preco krestansky muzi a zeny ako vojaci maju obetovat svoje zivoty a zdravie v syrii,ked milion syrskych zbabelcov sa sackuje do europy.
preco nezasiahnu matky a manzelky vojakov ,ktory na rozkaz musia ist bojovat za slobodu do syrie a zbabeli moslomaci ,si idu uzivat zivota v europe.
Kolko muzov a zien z rodiny merkelovej Tuska macarona a ostatnych vitacov je v syrii? V prvych liniach.
5. 7. 2017   nespokojey slovak
genocida bielej rasy zacala za podpory merkelovej a tuska a macarona a vasaryovej.
5. 7. 2017   reggi
kolko platia za pisanie hluposti?
5. 7. 2017   Calle 2227
Stale je to o tom istom.
Je to ako Germanska otazka, konecneho riesenia.
Vychodne kolonizovane uzemia Germanskej rise zaplatia aj za transporty a tabory konecneho riesenia neoeuropskej migracnej vlny. Deprtuju ich ku nam, lebo je to vyhodnejsie, ako ich zivit zo svojho socialneho systemu.
Problem je, ze ak si taky neoeuropsky utecenec, ci uz ekonomicky, alebo humanitarny spocita, ak bude makat, alebo poberat nejake davky, vo vychodnej kolonii EU, ze nebude mat na slanu vodu a nebude mat co zrat, kde byvat a z coho platit energie, tak spacha sebevrazdu, vdaka odlisnemu fundamentu, sebevlastnym sposobom.
To nieje vtip, ale realita.
Mne by nevadili mesity a ani islam ako taky. To je len otazka viery a fundamentu. Ale ked sa pozrem na hnedoslovakistanske osady, kde napriek celkovej integracii, po mnoho generacii, zoaden pokrok nenastal, len sa zlepsila efektivita kvantitativej vyroby humannou reprodukciu na plne davky, bez ohladu na kvalitu, mam nielen pochybnosti, ale aj pbavy, ako asi dopadne integracia neoeuropskej imigracie, ktoru deportuju ku nam..
5. 7. 2017   BORAT
Sťahovanie národov predpovedal zavraždený líbyjský vodca Muammar Kaddáfí, keď v roku 2008 prehlásil: "Prečo umierať za islam? Nepotrebujeme už teroristov ani samovražedných atentátnikov. Cez 50 miliónov moslimov v Európe ju samo zmení za pár desiatok rokov na islamský kontinent..." Moslimami zavraždený holandský režisér Theo van Gogh k tomu dodal ďalší nadčasový výrok: "Multikulturalizmus je zdvorilé ustupovanie rozťahovačnému hosťovi, ktorý vás postupne vytesňuje z vášho príbytku..."
6. 8. 2017   kukolar
taký začiatok toho je Kosovo .
ako bratia srbi albáncom pomáhali .
tý ich za pomoci USA potom s tých domov v ktorých ich prijali hned pekne vyhodili a lepšie povedané vyvraždili celé rodiny
proste mierumilovná muslimská menšina
5. 7. 2017   BORAT
Viac peňazí na obranu, migráciu a ochranu hraníc? A na čo? Aby sme sa tak ako doteraz nečinne prizerali ako k nám do EÚ bez problémov migrujú „migranti“ a ešte sa o nich bez problémov aj postaráme? To môžu všetci Európania rovno spáchať vlastnú samovraždu! Je to nepriama invázia, napadnutie suverenity a ochrany hraníc EÚ! Nejedná sa o žiadnych chudáčikov, tak ako sa nám to „niekto“ snaží podsúvať a prezentovať, nejde ani o neschopnosť EÚ, tento zámer a chaos niekomu zjavne vyhovuje! Načo sú nám zbrane, keď ich „nedokážeme“ použiť! Skúste takto prísť do USA a povedať, že už nechcete žiť v EÚ, ale v USA, prvé čo bude, že Vás kopnú do riti a pošlú prvým lietadlom naspäť!
1/2staršie