Názory čitateľov


Názory k článku:
Ďalší zákon na likvidáciu zamestnávateľov: 20-miliónová pokuta za chybičku

20. 6. 2017   Szekeres
zamestnavatelia s osobnymi datami zufalych uchadzacov o zamestnanie obchoduju, agentury si vedu neoficialne cierne listiny, zamestnavatelia nechavaju s prizmurenymi ocami osobne udaje stracat sa "von", v podstate, to co im neumoznuje zakon riesia tak, ze nechavaju data "presiaknut von" a co je zakazane pre nich urobi "neoficialna cierna dusa". Ako inak sa asi udrzuje potrebna miera strachu a poslusnost v koloniio? ..
20. 6. 2017   Lolo
Tak funguje korporatna byrokraticka kleptokracia v praxi.
Staci malo a je problem na svete.
Otazka ostava uplne ina, komu tym pomozeme a kto bude z toho profitovat, pripadne aky prospech pre spolocnost, alebo krajinu to bude mat.
Ak je to podobne stavu veci v krajine, kde vcera znamena zajtra, tak je to len dalsi sposob, ako vypacit peniaze zo systemu podnikov.
20. 6. 2017   MJKE
Je úplne jedno, či 10 alebo 20 mil. pokuta. Firmu položí aj tých 10 mil. Takže ohradzovať sa proti zvýšeniu jednej hlúposti nemá zmysel. Na to je treba myslieť pri voľbách
19. 6. 2017   anonym
Toto je výsledok toho, že štát nemá peniaze. Ani ich nebude mať, pretože sme iba montážna dielňa pre západnú európu. Zisky nadnárodných spoločností odchádzajú do zahraničia. Môžeme mať najvyšší HDP v EU a ekonomike na slovensku sa darí iba vo virtuálnych číslach. Zisky odtekajú preč zo slovenska. Pracujúci sú už teraz zdanený 70% z celkovej mzdy, štát bude v budúcnosti ešte väčší chudák ako je teraz.
1/1