Názory čitateľov


Názory k článku:
Priaznivá ekonomická situácia: Slovákom chutí zahraničný alkohol, siahajú po prémiových značkách

17. 6. 2017   MV
Treba to aj dopovedať, preto asi takto: Po rokoch konzumácie nasleduje v lepšom prípade liečenie závislosti, potom cirhóza pečene a požiadavky na jej transplantáciu a v najvyššom veku môže nastúpiť sympatický Alzheimer s časovou dezorientáciou a rozpadom osobnosti prípadne odsun takto postihnutého natrvalo do Thajska, kde je pobyt vraj štyrikrát lacnejší ako v Európe, teda k dnešnému dňu je to 3313e mesačne. No neberte to. Vraj milión Nemcov s alzheimeom by tam šlo, keby na to mali. Slovensko by sa pokojne uživilo na týchto službách po rekvalifikácii na kultivovaný prístup ku klientom.
16. 6. 2017   Lolo
No ja pochybujem, ze bezny otroci, vo vychodnej kolonii EU, zvanej Slovakistan, siahaju po flasi Hennesy, alebo si kupuju 10 rocny bourbon, pripadne ine mnamky, za tazke love.
Podla mna, tento trend, par kubikov drahsieho alkoholu na vyse, vychlastali prevazne firemny pravnici, alebo vysmiata zbohatlicka luza a jej suita, ktora oslavuje debilitu naroda, ktory sa necha zdierat konstitucnou kleptokraciou a oligarchami.
Normalny Slovakistanci, si skocia do Lidlu, kupia si retro Alpu, savo a Merlot, Alpu premiesaju zo savom, nechaju vyvlockovat denaturacny pridavok a mentol, opatrne dekantuju a pridaju do lacneho cerveneho vina a maju krvavy alpsky rizling.
Niektory maju doma lavorove moonshine destilacky a tym, co este jazdia trabose a Watburgy, chodia z kvasom do Hungarie, kde si legalne bez dane vypalia domacu terkelicu, alebo supkovy chlebo-kompotovy zakvas, na dni oslav vitazstva, nad pracujucim bludom.
Zahranicny alkohol, celkom isto Slovakistancom chuti, lebo to, co si dovezu z Grecka, alebo inych krajin, sa sice do tabulky colnej spravy nedostane, ale chlastat sa musi, pokial sa nezotmie z pridavku metanolu, ako v pripade znackoveho methanolu, kolkovaneho likerkou Drak v CZ /RBM/ je vsetko v najlepsom poriadku.
1/1