Názory čitateľov


Názory k článku:
Márne čakanie na rast miezd: Zotavenie Európy sa zatiaľ na našich výplatách neprejavilo

25. 6. 2017   fero z BA
to "zotavenie" je len iluzórne, takže reálny dôvod na rast platov nie je
24. 6. 2017   anonym
bingo, presne tak,zobrať vidly a vyjebať ich z parlamentu, toho splátkara quatro kisku takisto, mafistiká smerácka čvarga, všade majú svojich ľudí, na každej úrovni, od mestského WC až po generálneho prokurátora, rakovina s metastázami, aká chemoterapia tu pomôže, megapodvody s dph, treba asi zavolať rumonov na pomoc.
24. 6. 2017   bingo
POLITICKA CHAMRAD treba to vyslahat bicom na malom dvore.Nikdy nepripustia zvysovanie platov a ano pani podnikatelia.To by im menej zostalo.Takze jedina moznost je do ulic a vsetko to vypraskat a vyhadzat z hradneho kopca do Dunaja!!!! A 70 percent je cista pravda!!!!
24. 6. 2017   anonym
pokiaľ asociacia zamestnávateľov nepovolí tak sa platy nepohnú no a oni nedovolia aby šli platy hore
24. 6. 2017   Imrich
Slovensko je novodobá Kolónia NEmcov a Francúzov keď pracujeme nai ich Lenivé Rite.Sme absolútne vo všetkom závislý od EU.Je to hanba byť členom únie za takýchto podmienok.
24. 6. 2017   anonym
Fakt je taký, že na slovensku máme oproti EU 1/3 mzdy a ceny výrobkov sú rovnaké. Existuje veľa prirovnaní výrobkov, čo sú dokonca lacnejšie, alebo kvalitnejšie. To by ma hlavne zaujímalo, prečo sme na slovensku zdanený 70% (daň zo mzdy + DPH) a máme krachujúce zdravotníctvo a školstvo. Prečo máme skorumpovaných politikov, ktorí tvrdia, že na slovenksu korupcia neexistuje. Prečo je ministrom vnútra najväčší zločinec na slovensku. Prečo je prezidentom bývalý užerník, ktorý neuspel ani v USA. Prečo sa všetci politici boja M.Kočnera. Kedy dostanú slováci na slovensku za svoju prácu spravodlivú mzdu. Kedy? Kedy? Kedy?
24. 6. 2017   anonym
Ty si prvy clovek, ktory chape, ze sme naozaj zdaneni az 70% !!! (ako kto, ale ked som chodil do prace a mal popri tom zivnost a zapocital vsetky typy dani, ktore sa nevolaju dane, ale su v skutocnosti dane tak to bolo presne 70%).
Ludia si to vobec nedokazu spocitat, popritom som sa tu ulieva na DPH brutalnym sposobom, priame uplatky z Bruselu nasemu "deep state" vo forme Eurofondov a ESTE K TOMU neustale narasta zadlzenie ako sukromne tak aj statne!
24. 6. 2017   anonym
"zásadný posun podielu príjmu smerom ku kapitálu" to co znamena?
1/1