Názory čitateľov


Názory k článku:
Koledujeme si o ďalšiu krízu: Predčasná spokojnosť nás vyjde draho, ozdravovací proces nebol dotiahnutý do konca!

16. 6. 2017   Lolo
Kriza vobec neskoncila a dokonca ani neubrala na intenzite, len sme si za 10 rokov zvykli na to, ze tu ta kriza je.
Kriza posledna, od Roku 2008 sluzi na koncentaciu bohatstva bohatym a ochudobnenie chudobnych.
Okrem toho sluzi na prijateie opatreni, predpisov a zakonov, ktore zarucia beztrestnost tohoto procesu a pripadne dlzka trvania krizy a opatreni krizvych, vytvori standard rieseni, ak by kriza nestacila na ospravedlnenie podvodu na obyvatelstve planety.
16. 6. 2017   anonym
Akú krízu máš na mysli, veď obchody sú plné tovarov, ktoré sa po skončení záruky vyhadzujú do koša. Ľudia trávia všetok voľný čas nakupovaním. Obchody su neustále plné ľudí. Parkoviska supermarketov preplnené, niet voľného miesta na zaparkovanie. Stále neviem o akej kríze sa tu rozpráva. Taký blahobyt a demokracia na slovensku ešte nikdy nebol. To za socializmu sme chodili na nákup iba v sobotu, na celý týždeň.
17. 6. 2017   Lolo
Ale kriza nieje len pokles spotreby, ani chudoba v masiarstve, alebo fronta na banany.
Kriza je aj napriklad to, ked ludia niesu schopny setrit a sporit, pripadne bez uveru, alebo hypoteky, nevedia vyriesit byvanie.
Kriza je napriklad stav bankoveho sektora, ktory produkuje peniaze, alebo QE, ktore ludom neposielaju na ucet, ale poziciavaju za urok. Aj ked peniaze niekto ma na ucte, aj za to potom plati urok.
Kriza je aj evakuacia kapitalu, alebo zrychlujuca sa koncentracia bohatstva v uzkej skupine ludi.
Vysledkom nieje blahobyt, ktory niekto meria prebytkom tovaru v hypermarketoch, ale problem toho, ze klasicka rodina, sa pretransformuje, na ekonomicky cinnu domacnost, ktora je tu nie na vyrobu deti, ale na vytvaranie spotreby, ktora je dolezita pre ekonomiku systemu.
28. 6. 2017   sklamany slovak
Ocakava sa kriza ,ale baba jaga mrekeliva mepovedala z coho bude zivit miliony doma nic nerobiacich migrantov .sackuju sa do europy ,negramotny, ziadne vzdelanie ,vedia len tancovat a opijat sa ,kdo ich bude zivit ? A co v pripade mobilizacie ,povinnost narukovat do armady ,to im da Kiska modre knizky?Nasinci budu musiet ist k odvodom a migranto zbabeli budu si uzivat rajsky ziovit v europe?
Krestansky muzi a zeny co su vojaci na rozkaz musia nastupit bojovat do syrie a od tial sa vali hromada nevzdelancov a neprisposobivych k nasej kulture .Pane Boze,ktory idiot vymyslel taku genocidu nabielu rasu.
1/1