Názory čitateľov


Názory k článku:
Konečne môžeme v EÚ volať, písať a dátovať ako doma

16. 6. 2017   Lolo
Vsetko je podivne, pokial by poondiata Europska Komisia, nezaviedla jednotne ceny, vsetko sluzi, len vydratie penazi z eurootrokov.
Prtoze ak volame z domacej SIM karty v domacej sieti do zahranicia, platime vela, ak nie aj viac, ako do teraz.
Ale v momente, ked opustime rodnu hrudu a pripojime sa do siete v inej krajine, tak volanie v tejto krajine, alebo do uplne inej krajiny v ramci EU, zrazu vychadza lacnejsie.
Je to podvod na podvod.
V prvom rade, mali byt zrusene poplatky za volanie "do zahranicia" v ramci EU, pretoze ziadne hranice vlastne v EU niesu.
Az na zaklade jednotnej ceny v ramci EU, mali odburat aj roamingove poplatky.
Ale takto EK a EP nekona, nebolo by to totiz vyhodne pre operatorov.
Ja sa teda pytam, ak existuje v ramci EU nejake "zahranicie", existuje vobec nejaka EU? Ak su teda hranice, preco cez ne prechadzaju neoeuropania, bez kontroly?
Kto plati roaming neoeuropanom, ktory brazdia Europu v teniskach z ajfounom vo vacku, bez dokladov a prostriedkov?
Kto im plati datove a hlasove sluzby? Ake SIM karty pouzivaju a ake poplatky platia?
Pricahdzaju snad do EU, uz z kupenou predplatenou kartou/kartami krajin, cez ktore tranzituju?
16. 6. 2017   heretic
Ano... preto s tym 4ka vybabrala a popri programe TO nekonecno mi aktivovali sami od seba este program Moja 4ka Svet, co znamena, ze ak vytiahnem paty zo slovenska tak platim za 1Min/SMS/MB 0.004Euro. Takto sa pani obchadzaju tie dristy, co sa volaju zruseny rouming a som zvedavy, ci s tym nejaky urad nieco urobi. A oni su spokojni, lebo je to normalna domaca cena... ale ja som normalnu domacu cenu zaplatil a mam v nej nekonecno domacich hovorov.. preco potom niesu v cene aj hovori z poza hranic na domace cisla?? LEBO MEDVED!
15. 6. 2017   zbytocna eu
je to vsetko jeden velky podvod,velka bublina a nic z toho.znamena to len ak vycestujete s vasou kartou do clenskych statov tak vam budu platit aj minuty data a sms ako na svk.lenze to neznamena ze si mozete hocikedy zavolat do eu statov.pre mna ako takeho to ma houby platne.vcera som volal na slovensko z uk a bum vsetko spoplatnene nad ramec.ak uz mame to pohnojene euro v celej eu preco si nemozeme volat aj v eu z nasich minut?hnus
15. 6. 2017   fero z BA
si chudák, odíď radšej do ruska, trpieť v EU musí byť hrozné. V rusku budeš ako v raji, nekaz tu ovzdušie a choď
15. 6. 2017   Szekeres
...ako doma. Ako doma predtym? alebo ako doma potom? Lebo potom to doma bude evidentne drahsie ako to doma bolo predtym. Bude to drahsie +/- o to, o co to v EU bude lacnejsie...Vot, EU...
15. 6. 2017   grub
ako to, ze v Rakusku su lacnejsie ceny za volania?
1/1