Názory čitateľov


Názory k článku:
Keď sa akt lásky zmení na nevraživosť v rámci rodiny: Prečo by deti nemali nič zdediť

18. 1. 2018   michal
A preto je taky debilny zakon o neopomenutelnom dedicovi.Preco ma dostat dospela osoba /potomek / vzdy nieco ? Snad to ma byt na rozhodnutiach rodicov,co im odkazu .Idiotsky zakon o neopomenutelnom dedicovi.Co s tym spravite pani mudrlanti poslanci ?
Nezletile decko nieco a dospele tak tiez nejaky podiel z dedictva. Kdo schvalil taky idiotsky OZ ?
25. 12. 2017   spirit710
tak na charitu )) dobrý for od židakov len ešte som nevidel ani jedneho žida aby to spravil tak si z nas nerobte penisov
25. 12. 2017   spcx
VERU! OMG ze na charitu, a spravovat nejakym "doborosrdecnym" darmozracom!
To nech radsej rodicia cestuju, idu do bordelu (ak mozu), hocijako minut pre seba a nenechat NIC ako nejaku "charitu"...
24. 12. 2017   sebastian
V hlavnom stane eu Bruselu sa radia aky ohnuty banan a ohurky maju byt na trhu ,ale dolezite zakony nato asi nemaju rozum.Preco robit nieco jednoducho ,ked to moze ist slozito. Ze panackovia ?
24. 12. 2017   sebastian
Tak ako rodicia si vyhrnuli rukavy a dokazali dat dohromady nejaky majetok,tak i deti sa maju snazit si vlastnymarukami nieco v zivote ziskat.Ako sa hovori ,lahko ziskal .lahko minul.
25. 12. 2017   spcx
Vzdy lepsie dat "vlastnym", ako rozdat cudzim... Nech to teda radsej minu lebo co na seba!
24. 12. 2017   Jozef
Deti by podľa mňa mali niečo zdediť ale až keď sa postarajú o svojich rodičov pomocou zaopatrovacej zmluvy kde sa budú o svojich rodičov v starobe a chorobe príkladne starať a nie odložiť ich do starobincov a nemocníc a snažiť sa spraviť prevod majetku čím skôr. Žiaľ keď sa rodičia dajú obmäkčiť a spravia prevod majetku inter vivos počas života tak sa stávajú nepotrební a zbytoční....
24. 12. 2017   sebastian
Pre boha,kedy zmenite ten zastarali OZ z cias komunistov? hlavne o povinnosti nieco odkazat neopomenutelym dedicom?Na hlavu postavene ,kdo mal taky patent na rozum ?snad mam pravo i o svojom majetky rozhodovat aj po mojeje smrti.Naco zapis -listina o vydedeni? A este 5 bodov k tomu .Preco mam ako rodic vypisovat vydedenie a oboznamovat vsetkych vcetne notara ,ze ake vztahy su v rodine?
24. 12. 2017   sebastian
to by sa musel zmenit zakon o neopomenutelnom dedicovi.Preco stat si bere pravo ako si clovek nalozi zo svojim majetkom? Preco musim nieco odkazat neopomenutelnemu dedicovi?nestaci ho len nevzpomenut v zaveti a jeto ?Debilny zakon o neopomenutelnom dedeni.Za zivota svoj majetok ked prehram v kartach napr.tak stejne mi stat neoze tomu zabranit a po me smrti ide mi rozkazovat?
24. 12. 2017   moxy
Na tej poslednej fotke to vyzera tak, ze chlapik chce dedit co najskor..akoby toho pana skrtil :)
24. 12. 2017   Lolo
Akt lasky, sa meni na nevrazivost, obvykle po vyvrcholeni.
Jednym z moznych vyvrcholeni je aj smrt, rovnako ako skvrna na postelnej bielizni.
Stastne a vesele!
1/2staršie