Názory čitateľov


Názory k článku:
Trump údajne označil Nemcov za veľmi zlých a vyhrážali sa, že Američania prestanú kupovať BMW

4. 6. 2017   anonym
na téj fotke ako keby mal záchvat
26. 5. 2017   Lolo
To co spravil D. Tramp, nieje univerzalna pravda, ale uviedol mnohe veci do ineho svetla, ako popisuje eurpsky mainstream.
Ze su Germani podliaci, je davno znama vec, lebo su to najsilnejsi imperialisti v europe a maju z nas akorat srandu a vedia dobre, ze im prd mozu.
Germani europu podrobili o 50 rokov neskor po II sv. vojne, ale za to mozu najma Americania, Marshallov plan, dohody a rozne ulavy, ktore Germania po porazke dostala.
Inak by boli na tom horsie, ako dnes Rumuni, alebo Albanci.
26. 5. 2017   misseno
Súdruh, ako by na to boli nemci vieme velmi dobre. Tvoj vysnívaný východný blok padol na hubu. Ludia utekali na zapad a nie opacne. Staci porovnat vychodne a zapadne nemecko a ich zivotnu uroven. Celý východný blok musel byt obohnatý ostnatým drotom, a strazeny vojami ktorí stielali ludí jak zajace. Prečo asi? Preco po bratskej vypomoci z 1968 utieklo 100 000 ludí z čssr na zapad?
26. 5. 2017   URBAN
západný blok je totálne zadlžený a vďaka dlhom si žije nad pomery preto je tam akože vyššia životná úroveň, jeho cesta je vojenský konflikt, no nateraz nemá s kým, nik sa mu na to nechytá a pri súčasnom smerovaní kedy tlačí prachy vo veľkom ho čaká bankrot. Západ vdaka hercovi Reganovi ktorý namotal sprostého Gorbiho a poslal mu poradcov ktorý ako že mali pomôcť s prestavbou , ich úloha bola rozobrať Rusov čo sa im s časti podarilo s tým že sa rozpadol ZSSR. Na západ utekala inteligencia prevažne čo zadarmo vyštudovala a chcela na tom zarobiť alebo prišla o majetky z prvej republiky nahrabané, tak ako teraz v prípade prevratu by súčasný politici a ich podnikatelia by pri zmene režimu utekali do zeme slobody.
26. 5. 2017   Lolo
Drahy sudruh Misseno.
Keby na uzemi oslobodeneho CSSR, nebol okamzite dostupny uran, neodmietli by vlastizradci peniaze Marshallovho planu, na obnovu znicenej europy vojnou, mohli sme byt mmimo sovietsku protekturu a mohli sme byt tam, kde je dnes priblizne Rakusko, alebo chudobne Svajciarsko.
Opevneny a obohnany ostnatym drotom, postavane bunkre po celej linii hranice a predposrany zo zapadu aj vychodu.
Ale mohli sme mat priemysel, aj agronomiu nezavislu na nikom.
Za cenu toho, ze by sme prvych 10 rokov /po 45 roku/ vesali komunistov, vysporiadali sa z minulostou pocas slovenskeho statu, povesali fasistov, nacistov a hlinkovcov.,
Ano, bolo by to mozne.
Ale sme tam kde sme, po 40 rokoch vlady cervenych svini, zijeme dnes uz 2/3 doby, co tu vladli cervene svine a je to stale len horsie. V podstate sa zmenilo nic a vsetko.
6 generacii stratenych = v prdeli narod na veky.
26. 5. 2017   Lolo
Viac sa da najst tu..
https://sk.wiki pedia.org/wiki/Marsha llov_pl%C3%A1n
su tam znacne rozdiely vo vysvetleni pricin a dosledkov..
https://cs.wiki pedia.org/wiki/Marsha ll%C5%AFv_pl%C3%A1n
1/1