Názory čitateľov


Názory k článku:
Bezhotovostný svet: Ako naučiť deti narábať s peniazmi, ktoré v živote nevideli

1. 9. 2017   M.V.
Môžťu 4 ročné deti uzatvárať kúpno - predajné zmluvy? Prečo potrebujú nakupovať? Rodičia sa nestarajú alebo chcú, aby dieťa žilo do 40-tky v americkom sne a potom zistilo, že treba aj pracovať? Možno by už deti chceli nepodmienený príjem.
31. 8. 2017   anonym
Problem bude v tom, narabat z niecim, co nikto nevidel, robi problemy nielen detom, ale aj dospelym.
Niekto kto nevidel, ale naraba stym stale, su nase hlavy pomazane, ktore este nevideli ovcana, ale z jeho /nasimi/peniazmi narabaju, ako by boli ich.
30. 8. 2017   korund
Jedna z možností (NIE JEDINá) - keď išli deti na vysokú, každému sme založili akoby vkladnú knižku. Ak neskončíš je to TVOJA dlžoba voči nám rodičom, Ak skončíš, bude umorená. A ... fungovalo ta.
30. 8. 2017   anonym
utocia cez/na deti uz aj s peniazmi :(
rodicia, nezanedbavajte to a chrante deti
30. 8. 2017   _Majko_
Ako naučiť ľudí narábať so skutočnosťami, ktoré v živote nevnímali?
Kto zodpovedá za pomalý rast množstva peňazí odovzdávaného za pobyt v práci za plácu, ak nie pracovný trh?
Každá časť alebo súčasť dohodnutého obchodu, ktorá činí a tvorý tento dohodnutý obchod, sa považuje za vlastníctvo toho kto obchod dohodol potiaľ, pokiaľ nenastane dekompozícia dohodnutého obchodu za účelom funkcie alebo existencie iného alebo takého obchodu, ktorý nie je a nebol súčasťou alebo časťou toho predmetne dohodnutého obchodu, aj keby pôvodná kompozícia toho predmetne dohodnutého obchodu bola časť alebo súčasť dohodnutého obchodu.
Lipnutie na zámere zvíťaziť nad druhým, túžba prospievať na účet akejkoľvek bytosti alebo pestovanie akýchkoľvek predsudkov voči akejkoľvek bytosti na základe osobných pocitov príťažlivosti, či odporu, tieto sú samé o sebe príčinou akéhokoľvek utrpenia, ktoré existuje v osobnom živote i v celom vesmíre.
Ale prečo je tomu tak?
Každá časť alebo súčasť zakúpeného tovaru alebo služby, ktorá činí a tvorí tento zakúpený tovar alebo službu, sa považuje za vlastníctvo toho kto tovar alebo službu zakúpil potiaľ, pokiaľ nenastane dekompozícia zakúpeného tovaru alebo služby za účelom funkcie alebo existencie iného alebo takého tovaru alebo služby, ktorý nie je a nebol súčasťou alebo časťou toho predmetne zakúpeného tovaru alebo služby, aj keby pôvodná kompozícia toho predmetne zakúpeného tovaru alebo služby bola časť alebo súčasť zakúpeného tovaru alebo služby.
Bdelá prítomnosť, základnou povahou bdelej prítomnosti je čírosť a jasnosť poznávania. Rozvinutá všímavosť a opatrnosť, základnou povahou rozvinutej všímavosti a opatrnosti je pozornosť a pamätlivosť. Boli prítomný, prítomná, prítomné?
1/1