Názory čitateľov


Názory k článku:
Je čas zmeniť myslenie a postoj k peniazom: 7 dôvodov prečo z vás nikdy nebudú milionári

12. 7. 2017   Blind Man
Nepotrebujem byť milionárom. Čo potrebujem je zdravie, strecha nad hlavou a primerané ocenenie práce. V tejto dobe všetkým ukazujú, že peniaze nemajú cenu.
12. 7. 2017   Lolo
Problemom v postkomunistickzch krajinach je zotrvavanie obyvatelov v takzvanej "chudobnej zone" ktora sa im preferuje a prezentuje od vladnucej kleptokracie, ako "komfortna zona".
Ked si zobereme ekonomickych migrantov do zapadnej Germanie a jej silnych satelitov, spozname, ze otazka ich zivota, je vyriesena, aspon do tej miery, ze nasli dojnu kravu, bez narokov na riesenie otazky prace, alebo pracovneho zaradenia. Ich zona komfortu sa posunula radikalne vyssie, bez toho, ze by riesili nejaky genialny napad, staci ak poberajua preziju.
Na rozdiel od vychodnych kolonii, kde si na chudobny standard, musime zarabat pracou, ktora nam nevystacuje na byvanie a mnozenie sa, na mnohe veci si musime poziciavat, aby sme mohli splacat a preplatit to, co inde dostanu nahodne cestujuci, ako standard, aby nemali nejake bombove napady.
Mozno sa toho Germani obavali, ked spravili po vstupe Slovakistanu do EU, prechodne opatrenia na vstup pracovnej sily na ich trhy prace, pretoze na miesto dnesnej Arabcicny, by sa v Germanskych mestach hovorilo po Polsku, Sloviansky, Madarsky, Rumunsky a tak podobne..
12. 7. 2017   MV
Chceli rozhadzovať a odrazu je na Slovensku 3,6 milióna exekúcií a vyhradený súd v Banskej Bystrici - proste nenakradli si. Existujú aj historické súvislosti: Nástupný plat vysokoškoláka bol 1400 Kčs, ja som mal ale šťastné prelomové obdobie a nastupoval som s 1700 Kčs v čase, keď do revolúcie chýbalo 25 rokov. Potom nám to prerátali aj s úsporami 1 euro za 30,1 Sk, nemalo väčšiu hodnotu ako 20 Sk, ale skôr nižšiu.
13. 7. 2017   MBA
veru, keby to EURO preratali aspon 1:25, bolo by to tak +- pre obe strany
1/1