Názory čitateľov


Názory k článku:
Británia opustí rokovania o brexite, ak bude EÚ žiadať 100 miliárd eur za rozvod

22. 5. 2017   EUASS
TO MAS TAK KED SA SPOJI NACISTA S KOMUNISTOM! VZNIKNE EU CHAOS
22. 5. 2017   £
Nech len pekne odidu a velkopani z EU padnu na hubu, taku dieru v rozpocte nezaplataju len tak. UK je cisty prispievatel do rozpoctu EU Juckerovi a spol. ani o nic ine nejde, len o peniaze a ich teple miestecka.
Pokial na top poziciach v EU nemzmenia postoj a pristup ku kazdemu jednemu statu tak o par rokov tam vela krajin neostane. Diktat a vydieranie to pasuje skor k mafii a k diktaturam, nie k demokratickemu spolocentvu, ze?
Bordel to je cela EU.
Zelam vela stastia UK aby vyjednala co najlepsi Brexit.
23. 5. 2017   Szekeres
God, bless United Kingdom!!...regardi ng the brexit negotiation
22. 5. 2017   johny
co nazor to mozgovy atlet. :)))))
22. 5. 2017   anonym
TAK DAJ DACO LEPSIE "JOHNY"...
22. 5. 2017   EUASS
NSI KO..OTI SI NEUVEDOMUJU ALE AZ VELMI DOBRE UVEDOMUJU DO COHO NAS NAMOCILI VIAZANIM SA NA POBERANIE EUROFONDOV!! JEDNO JE ISTE ZE SLOVENSKO BY TO STALO VELA ALE HLAVNE ZE TAM HORE SA NA TOM PEKNE NABALILI!!! A CHUDOBA TO ZA NICH SVINIAROV ZACVAKA VSAK?! A SA DIVIM BRITOM ZE VOBES SADAJU ZA SPOLOCNY STOL Z DEMENTMI NENAZRATIMI Z EU.. UNIA ZARABA IBA NA POKUTOVANI NEEUROPSKYCH FIRIEM PODNIKAJUCICH V TOMTO EUROBORDELY!
22. 5. 2017   URBAN
treba si položiť otázku k čomu všetkému nás zaviazali naši štandardný politici a kolko by nás Slovákov stál odchod z EU a ECB, ak by sme to boli ochotný zaplatiť. Jednoducho čo všetko popodpisovali v náš neprospech. Máme záväzky v EU a ako PODIELNIK aj v ECB, EIB, a iných inštitúciách. Briti v čas odchádzajú z Nemeckej štvrtej ríše a my sme len KOLÓNIA na periférii na ktorej ryžujú.
22. 5. 2017   lalok
Briti nas asi osklbu, EU nevyzera ze by mala dobrych vyjednavacov :/
22. 5. 2017   Jozef Majercik
Toto zločinecké výpalnické a vydieračské zoskupenie EU sa rozpadne do 10 rokov.Len čo sa začne dariť Britanii budú odchádzať ďalšie krajiny.
23. 5. 2017   lalok
co to tu placas?
1/1