Názory čitateľov


Názory k článku:
Platobné karty v Rusku: Vlastný systém sa nedarí presadiť, banky uprednostňujú zahraničné čipy

19. 5. 2017   yzyz
Tak ci tak. Vsetky cipy pre platobne karty sa vyrabaju v Cine ...
19. 5. 2017   fero z BA
super, rusom to ide, len čipy sú nespoľahlivé a drahé. Inak sú ale vynikajúce, proste sovietske, hhihi
19. 5. 2017   URBAN
vlastný systém je alternatíva, Američania sú taký posratý s Rusov, že im nechcú dovoliť aby tak ako GPS aj na ich území mal pozemné stanice Ruský systém Glonas s odôvodnením americkej armády že by rakety ľahšie zasahovali územie USA, no nechápu, že Rusy navádzajú rakety z vesmíru cez svoje satelity. Celkovo sa USA bojí s toho čo napáchalo vo svete a preto si vytvárajú protiraketové dáždniky aby boli akože v bezpečí, no aj tak im to nepomôže lebo ekonomicky ich za vajcia drží už Čína ktorá keby chcela bez vojny ich vie ekonomicky zničiť tým, že by prestala uznávať dolár v medzinárodnom obchode a zbavila by sa aktív držaných od USA.
19. 5. 2017   fero z BA
som rád, že si to napísal lebo američania doteraz netušili, že rusi používajú svoje satelity. Dobre, že si to teraz prezradil. Problém ja akurát v tom, že ich rakety do navádza dosť od veci, s presnosťou ....." tak nemnóžka"
19. 5. 2017   anonym
Hm, som zvedavy kedy americanom skape pocas letu ruske motory na raketach...ked vsetko ruske je tak nemnozko...inac by ma zaujimalo ako pristali na Mesiaci ked dnes musia lietat do kozmu na ruskych raketach a platit Rusom za to.
Ano, uz vidim tvoj komentar-urcite si amici nechcu nicit svoje :-)
19. 5. 2017   kiks
Takže vyššia miera dôvery že na ruských kartách nebude škodlivý vírus? :)))) Však o transakciách sa budú dozvedať iba Putinovi tajní. No kto by k tomu nedôveroval.....
19. 5. 2017   kakadu
Ruský platobný systém kariet Mir,
splnil presne ten cieľ, ktorý splniť mal
A to zasadil úder monopólnemu postaveniu kariet vydávaných západnými imperialistami
Čo malo za následok, že západní imperialisti museli zrušiť vydieranie občanov Ruska, ktorým v dôsledku embarga na Rusko zablokovali platobné karty
Čím Putin vrátil služby poskytované imperialistami tam kam je ich miesto, že poskytovanteľ služby nebude vládnuť,
za pomoci vydierenia,
ale musí slúžiť, alebo ruský trh vypratať
19. 5. 2017   Imrich
ďalší Kopanec-pardon PĽúvanec na RUsko.Pre tieto Smradľavé média nič divné opľúvať Rusko žiaden problém.Kto nehrá našu hru hrá proti nám.
19. 5. 2017   anonym
Srandista.
Ešte, že je piatok.
19. 5. 2017   kiks
Plány imperialistu zhatí naší vepri boubelatí! :)))))
1/1