Názory čitateľov


Názory k článku:
Keď sa raz staneme nezamestnateľní: Kde hľadať význam života vo svete bez práce

12. 7. 2017   Lolo
No je to velmi jednoduche a odpoved je prosta.
Budeme hladat potravu v podobe nam podobnych. Len ty najsilnejsi ostanu na zive, ostatny budu zjedeny.
Na to netreba riesit otazku ekonomicku, ale cisto prakticku.
Nikto nikomu nic neda zadarmo.
Ani podmienena mzda a pasivny prijem, nevyriesi otazku toho, ako rychlo sa budeme mnozit, alebo umierat.
Otakou je kto nas zje, alebo koho zjeme.
Je to vidno v Germanii, ze ani bohaty socialny system, niako neovplyvnuje fundament neoeuropanov.
Oni ale robit nemusia, na rozdiel od nas, otrokov vychodnych kolonii EU.
11. 7. 2017   Blind Man
Najprv jeho súkmeňovci dokurvia celý svet. A potom takíto nedonosení tu začnú vypisovať baraniny, že keby mali rúčku ani za psom ich nehodno hodiť!
11. 7. 2017   anonym
kultúra je na slovensku veľmi nízka v náveznosti vzdelanosť žiadna hrdosť nerozoznájú dobré od zlého lož od pravdy podrobenie sa diktátu zotročenie berú ako samozrejmosť význam života v slovakistane je v otroctve v mestách má biť povolené pracovať do sedemnástej hodiny v stavebníctve lenže Bratislava je dedina a k europským mestám sa nikdy nepriblíži pracuje sa tu soboty nedele obyvatelstvu Bratislave to vadí ale starostom a iným zodpovedným to je fuk a vymýšlajú povolenia a práve to sú tí ktorý tu zaviedli novodobé otroctvo biť to vo viedni už bi tam nepracovali dokedy budeme trpieť týchto otrokárov morho
11. 7. 2017   Szekeres
ja som v takej situacii. Akj som si uz nasiel zivotne zaujmy, dalo by sa povedat poslanie. Zaujimam sa o cudzie nabozenstva, ISIS, ...A hladam spuosob ako sa naucit soferovat kamion, len tak, bez papierov
11. 7. 2017   Základný príjem = hovno robiť a dobre sa mať
Miesto toho, aby tu vznikla komunita dotovaných darmožráčov, zamyslite sa radšej nad 4 dňovým pracovným týždňom, neskôr možno 3 dňovým. Vzniknú pracovné miesta, vznikne viac priestoru na aktívny oddych a zábavu, ľudia budú spokojnejší.
12. 7. 2017   Milan
netáraj, Francúzi to už skúšajú a nie je to, pravé orechové.
11. 7. 2017   anonym
To je hlúposť, pracovať bude treba vždy, len nie 8-10 hodín denne, ale postačí 4-5. Môžu sa vo voľnom čase vzdelávať, venovať vede alebo umeniu a svojmu zdraviu, deťom, rodine. Len treba zmeniť tento vydieračský systém.
11. 7. 2017   MV
Veľká časť ľudstva má nielen inú kultúru, ale aj značnú zaostalosť a nehľadá z nej únik. Zmysel života by sa dal nájsť v pozorovaní vesmíru, formulácií nových otázok a tvrdení, ktoré raz pomôžu ľudstvu k smelým plánom,zmenia výrobné technológie, ak ho opice z pralesov neuvrhnú k hľadaniu ohňa.
11. 7. 2017   Kritik
Tak nejako.
1/1