Názory čitateľov


Názory k článku:
Trnavská automobilka žiada štátnu investičnú pomoc 18,63 mil. eur

11. 5. 2017   anonym
Ta nach idú do ...., nič by štát nemal dávať. Nech postavia závod v afrike, aspoň nebudú musieť čierny inžinieri riskovať život na gumenom člne cez oceán. Len sa to zneužíva. Príde tu zahraničná a za peniaze od štátu postaví závod. Potom zamestnanci dostanú platy 1500 € v čistom, za ktoré odmietajú robiť. Zo ziskov automobilky bude mať štát veľké H a malé o, pretože zisky nadnárodných spoločností odtekajú do zahraničia. Preto sem tie firmy tak ochotne stavajú montážne haly. Štát má peniaze akurát z daní svojich občanov, ktorých neváha kedykoľvek ošklbať. Potom centristický ultraľavicový pravičiar Fico rozpráva rozprávky z iného časového obdobia. Slovenskej ekonomike sa darí, aj keď podľa Eurostatu 2015 je 1/5 obyvateľov na pokraji chudoby. On si hudie tú svoju smerácku pesničku o zavádzaní sociálnych balíčkov. Za 18,63 mil. Eur by si mohli nezamestnaný na Slovensku žiť ako prasa v žite.
10. 5. 2017   MV
Inšpiratívne povzbudenie pre veľkokapitál, horšie to bude s tými, pre ktorých sú verejné fondy vytvorené z daní existenčnou otázkou. Uvidíme ako to bude, keď príde čínsky kapitál.
10. 5. 2017   fero z BA
fico nahnal SR do pasce a bludného kruhu. Už každý chce stimuly a podnikatelia sa pekne skladajú na pomoc pre konkurenciu --- pekný boľševický nezmysel
10. 5. 2017   Pietro
Pokiaľ budú predávať autá občanom Slovenska max. za 5000€ tak potom by ta štátna investícia padla na úrodnú pôdu v opačnom prípade je to iba napĺňať vrecká majiteľom automobilky.
10. 5. 2017   Alda
Nevadí,slovenský otrok jim na to vydělá.
Nasadí debilní výraz a bude volit filcka a dranka.
1/1