Názory čitateľov


Názory k článku:
Bývalá dobre platená právnička: Šla som za svojou vášňou, radím ľuďom, ako sa zbaviť dlhu

17. 5. 2017   Blind Man
Nemôžem sa zbaviť niečoho, čo nemám.
16. 5. 2017   ainemunys
Akáže je hranica chudoby v USA ???
Všetky návody, ktoré chcete preniesť z USA na Slovensko, je to isté, ako by ste dávali ku "fúriku" návod na obsluhu lietadla.
Akokoľvek počítate hranicu chudoby, aby ste nemuseli pripustiť jej skutočnú hranicu, ak urobíte kalkuláciu nákladov na dôstojný život počas skutočnej dĺžky života, tak ten kto nemá počas aktívneho zarábania 1000€ mesačne je "ohrozený" chudobou.
Na Slovensku je niekoľko % bohatých, o niečo viac je tích , čo majú na dôstojný život počas svojho života, a potom je desivá väčšina ohrozená chudobou a žijúca v chudobe !!!
15. 5. 2017   nem
v prvom rade treba ľuďom radiť, aby sa nezadlžovali. lenže celý kapitalistický systém je dnes iba o zadlžovaní sa. a kto nemá pôžičku či hypotéku vlastne ani nežije. už dávno neplatí: na čo nemám, to nepotrebujem! ak sa ľudia prestanú zadlžovať, padnú banky i rotschildovci a to bankstri nedovolia.
15. 5. 2017   lego
Bankstri nikdy nepadnú. Všetky natlačené papieriky majú poistené reálnym majetkom. Ak sa ľudia či štáty prestanú zadlžovať, začnú ľudia prichádzať o prácu a dlžníci o majetky. Za 3 či 4 generácie by sa spoločnosť pretransformovala z modernej na dobu temna. A do našich životov by sa vplížil feudalizmus.
15. 5. 2017   MV
Na Slovensku by sa uplatnila lebo tých exekúcií je dosť a tiež pracovný čas do nekonečna umocnený stresom. Blogovať by mohla o sociálnych extrémistoch, ktorí sa nechcú zmestiť do limitov svojich prijmov a snívajú slovenský sen o európskych fondoch, štátnych zakázkach a daňových stimuloch alebo jednoducho byť celebritou.
1/1