Názory čitateľov


Názory k článku:
Obyvatelia Venezuely zvádzajú každý deň boj o prežitie

30. 4. 2017   Milano
Ahoj, Lolo. V jednej SBS-ke v BA Ťa vezmú aj po 70-ke. Len musíš mať preukaz odbornej spôsobilosti, udržať moč a hubu, keď budú s Tebou zametať. Plat je 2,50 E netto, žiadne príplatky za nadčasy, nočné, soboty, nedele, sviatky. Polovicu výplaty na účet a polovicu do ruky a ešte musíš každý mesiac podpísať, že výplata je správne vypočítaná! Ak chceš, dám Ti adresu.
29. 4. 2017   classic chess
Štyri fľaše s rastlinným olejom na jeden nákup? To je pri každodennom nákupe 4 člennej rodiny 120 fliaš oleja za mesiac (60 litrov?). Tam je ale blahobyt.
29. 4. 2017   fero z BA
socializmus v priamom prenose ---- to sa ficovoličom páči
30. 4. 2017   anonym
Za socializmu na slovensku ľudia hladom netrpeli. Teraz sú obchody plné rôznych tovarov pochybnej kvality. Nemám pocit, že sú ľudia šťastnejší. Pracujú od rána do večera viac ako predtým a majú veľký prd. Pritom štát hospodáril s prebytkom a teraz len s dlhmi. Sľubovaný vyrovnaný rozpočet v roku 2020, tak tomu verí iba naivka. Ešte nám tu nasťahujú viac čiernych darmožráčov a slovensko pôjde do ešte väčších sračiek ako teraz. Všetky zbytočnosti čo ľudia nakúpia sa väčšinou po 2 rokoch rozpadne ak nie skôr. V tomto prípade som radšej za Fica, pretože nie je ideálny ale nerozpredáva Slovensko ako to robil Dzurinda, Mikloš a im podobný. Novodobý zradcovia Matovič, Sulík, Kollár a ďalší by potrebovali predať zvyšok slovenska. To, že chceme byť súčasťou projektu "das Neue Europa" už Fico verejne potvrdil.
29. 4. 2017   MV
Začali sa opierať o myšlienku vzniku družstiev a ich kooperácie so zahraničím, pretože z ropy už nevedeli vyžiť a nejako sa to nepodarilo rozbehnúť, možno preto, že bohatšia biela populácia tam tvorí povedzme 20% . V hornatých častiach krajiny majú zásoby zlata, ale to treba vyťažiť. Vraj idú vystúpiť aj z jednej zbytočnej svetovej organizácie a v tom majú pravdu.
29. 4. 2017   Lolo
To obyvatelia Venezuely, este neobjavili variacie zivota vo vychodnych koloniach EU, kde obyvatelia zvadzaju boj o prezitie kazdy den, aj bez demonstracii.
Oni maju vyhody, ze nemusia pocas roka vobec kurit.
30. 4. 2017   hotel
Lolo. Ak ti chýbajú penieze "v koloniach EU" , tak skús pracovať a nečakaj na sociálne dávky.
30. 4. 2017   Lolo
Drahy hotel.
Ja som svoj produktivny zivot zasvetil praci a aj poproduktivy zivot, pokial mi to zdravotny stav dovolil, som nadalej pracoval. Este stale pracujem, aj ked som stary a prajem ti, len jedine, aby si v pokoji umrel skor, nez zostarnes tak, aby si uz nemohol pracovat, ale nesiahnes si na zivot pre to, ze si ctis zivot ako dar od boha, ale pracovat uz nebudes moct, takze budes prezivat a dozivat, ako budes najlepsie vediet.
Otazka je tiez ina, najma pre teba, drahy Hotel, aku pracu si najdes napriklad po 70tke, bez ohladu na to, ci to bude zamestnanie, alebo skratka nejaka praca?
1/1