Názory čitateľov


Názory k článku:
Čo prináša novela exekučného poriadku: Ako si požičať peniaze bez rizika

1. 5. 2017   MV
Kapitál nerobí kompromisy, ten chce zachovanie systému a nie uspokojenie potrieb drobných ľudí akých sú vo svete miliardy. Netreba podliehať reklame zvlášť pred vianocami a tváriť sa pred vnúčatami ako bankár oni nerozumejú sociálnej realite a zdá sa mi, že ani deti dôchodcov. Nad tvrdým prístupom k občanom sa nemá kto zamyslieť.
1. 5. 2017   Miloš
executor je forma zlodeja a vagabunda na Slovensku pýtajú aj 300-400 % naviac a bez milosti zabudli , že oni sú ľudia ale týmto si vytvárajú vlastnú KARMU A TO SDA IM VšETKO VRÁti v živote a im deťom a oni na to vôbec nemyslia, sú to roboti čo dokážu zdierať človeka pre vlastné blaho ale v skutočnosti sú to veľmi úbohý ľudia a treba ich ľutovať , Páni exekútori KARMA je ZDARMA !!!!!!
1. 5. 2017   Lolo
Ja osobne si myslim, drahy Milos, ze exekutor nieje ten, kto je zly, len ak dostane niekto moznost, tak si zarobi.
Problem je v tom, ako su nastavene zakony, predpisy, ako funguju sudy a co moze vsetko byt predmetom exekucie.
Je zaujimave, ze exekutor nenavstivi nikdy podnik, firmu, alebo spolocnost, ktora evidentne ma majetok, aj je vydana exekucia, ale exekutor exekuciu nemoze vykonat. Ani predbezne opatrenie nefunguje. Zato u jednoducho preukazatelneho majetku ovcanov a chudoby, ktora si pozicala, je velmi jednoduche previest exekuciu, nakolko sa jedna o velmi jednoduche a pravne rychle ukony, ktore danemu ovcanovi, alebo domacnosti, majetok zabavia a vydrazia.
ale ani to nieje problem, skor treba vidiet problem v tom, ako sa dostal dlznik do stavu exekucie. Kto mu vlastne tie peniaze pozical a v akej viere, alebo za akym ucelom tak ucinil. Ale toto uz exekutor neskuma. Exekutor je ten, kto majetok zabavuje a "primeranym" sposobom jeho predaja po obstaveni, alebo zabaveni, tento majetok preda.
1. 5. 2017   Lolo
Zivot na dlh, je modernou sucastou zivota otrokov, vo vychodnych koloniach EU. Najma stat a pseudosocialna retorika, ktora prestala riesit v ramci statu byvanie a chudobu obyvatelstva, pomocou bankstrov, uzernikov a spekulantov, ziskala moznost, ako z uzery, urokov, alebo poplatkov, vydriet z ludi peniaze, ktore by nikdy neboli mozne z ludi vyzmykat.
Inak povedane, neprikryvame sa takou perinou, na aku mame, od najvyssej spicky samotneho statu, ktory vyraba dlhy vo velkom, az po uplnu chudobu, ktora vyraba drobne, ale neriesitelne dlhy.
Na tom sa vezie cela suita vykonnych vymahacov dlhov, exekutorov, sudov a advokatov, ci len pravnikov z ulice, ktory kazdy ziska nejaky nejaky judassky gros.
Smutne je, ze najma bankstri a banksterske institucie, ktore poskytuju v Slovakistane uvery a pozicky, ci hypoteky, maju materske spolocnosti v bohatsich krajinach EU a tam by pre chudobu, nemohli nielen poskytnut uver, alebo pozicku, ci hypoteku, ale by zakonne ak by poskytli nejakemu chudakovi na hranici minimalneho prijmu pod 2500 eur mesacne, boli cinene zodpovednymi, za podobny pocin a skutok.
Preto ak sa cudujete, ale v napriklad v Germanii nevidite vobec reklamy na pozicajte si, alebo vynikajuca hypoteka, ci nulovy urok, alebo splacajte az o pol roka.
Z principu su podobne raklamy zakazane, rovnako ako na tabak a alkohol.
U nas, pozicaju otrokom, v ramci EU, aj ked ich prijem je hlboko pod minimalkou Germanskej upratovacky. Dokonca poskytuju kreditne karty a kontokorentne precerpania chudobnym somarom, ktory si ani neuvedomia, kolko je urok z precerpania, za kazdy mesiac.
Ziadna novela exekucneho poriadku, nevyriesi obrovsku a neprimaranu zadlzenost obyvatelstva v krajine, ako je Slovakistan.
Minimalne pred tymto nas mala chranit vladnuca kleptokracia. Ale necakajte, ze v krajine, kde za plneho vedomia vlady fungovali nebankovky, ako BMG, AGW a ine kampelicky, ktore ludom garantovali "zisk z rozumu", tak ani dnes v konstitucnej kleptokracii ziadne zakony neochrania pred uzerou a zadlzovanim svojich obcanov.
1/1