Názory čitateľov


Názory k článku:
Stošestnásťročnej Mexičanke odmietla banka otvoriť účet, presiahla vekový limit

28. 4. 2017   MV
V budúcnosti sa možno niečo podobné zaistí cez čip v občianskom preukaze alebo samozmazateľným programom dát po vekovom limite, ktorý bude koncom sociálnej ochrany jednotlivca.
28. 4. 2017   Lolo
Cim je clovek starsi a cim dlhsie zije na tomto svete, pokial sa mu vyskytnu nejake patalie v zivote, tak mu je to stale viac smiesne.
Najma byrokraticka zvola a sikana, pripada staremu cloveku smiesna, pretoze idiot, co dostal moc pomocou razitka a ceruzky, sa srat ludom do zivota, je smrtelnejsi, ako chudak, co zije na okraji ludskej spolocnosti dlhsie, ako dva zivoty kretena, co dostal moc.
Najsmiesnejsie je snazenie a konanie kolonialnych vlad, vo vychodnych koloniach EU, ako je napriklad Slovakistan, kde spusta kondermanagementu a kinderbyrokratov, robi ludom stale prekazky, no staci aby na tyzden vypadol prud, vypli mobilne siete, zdochol internet a je ftakoch.
Ziadne krizove plany nevyriesia nasledky podobneho marazmu.
Nestalo sa davno, je to v EU, v nejakej krajine, inak dnes protektorate Germanie, zvanej Grecko, vypli, alebo obmedzili ludom vyber z bankomatov a nastal stredovek, ktory bol tlmeny len ludskou vierou v lepsie zajtrajsky.
Samozejme kto prvy bol v prdeli, boli dochodcovia a zavisly na systeme vyplacania virtualnych penazi.
Ak jedneho dna sa nieco podobne stane v otrokarskej kolonii, ako je Slovakistan, tak pad do chaosu, budme sanovat minimalne niekolko rokov.
1/1