Názory čitateľov


Názory k článku:
M. Flašíková Beňová: Vyhýbanie sa daňovej povinnosti treba tvrdo postihovať

28. 4. 2017   Murkoslav
Mu-ha-ha-ha.. V provom rade treba zrušiť daňové raje. Celá EU stojí na korporáciách, ktoré funguje v jednotlivých štátoch a neplatia v nich žiadne dane. Všetky kecy ako sa to nedá spraviť, sú len kecy. Minimálne treba zabezpečiť, aby sa na štátnych zákazkách mohli zúčastňovať len firmy, ktoré platia v daných štátoch dane !
27. 4. 2017   Ivete
To vieme vsetci, len podnikatelska mafia sa robi ze sa jej to netyka a SAS ktori maju retoriku Hitlera a schopnost chameleona.
27. 4. 2017   DIXON
SAS je strana uchylákov a iných pochybných živlov čo nepatria do spoločnosti.
27. 4. 2017   Lolo
Je zaujimave, ze konstitucna kleptokracia, vo vychodnej kolonii Slovakistan, nema poroblem vyplacat nadmerne odpocty Batrngacom a mnohym dalsim, ktory za tieto odpocty postavaju socialne ubytovne ako bonaparte, pre chudobnych politikov tejto krajiny.
To sa danova sprava v kleptokracii vzdy obrati proti otrokom.
27. 4. 2017   MV
Pre mňa je stále záhada z čoho sa financuje verejný sektor, keď sú daňové prázdniny podmienkou príchodu montovne, zisk sa vyváža, podniky majú prepracované rôzne kľučky, zdanení sú drobní domáci akcionári, aby neplakali tí, ktorí nič neinvestovali, potraviny sú zdanené ako prepychový tovar 19%, kým napríklad Turecko má 8% daň. Verejný sektor fakt nemá kde vziať.
27. 4. 2017   anonym
Po tom čo prestala prijímať Fedorove telo akosi zmúdrela.
1/1